Három nőstény betta 80 literes akváriumban és össze verekedtek. Megoldás? Ha többen lennének nem fordulna elő? Vagy. Tippek, ötletek. Várom
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 18:58
1/11 anonim válasza:
Figyelem elterelés más halakkal, több növény, hogy kevésbé legyenek szem előtt.
2/11 A kérdező kommentje:
más halak alatt mit értesz
2011. szept. 8. 19:08
3/11 anonim válasza:
Hát nem ugyanolyan madarakat! :)
4/11 anonim válasza:
Most milyen halak vannak benne?
5/11 A kérdező kommentje:
kérdésben a válasz
80 literes akvárium, 3 nőstény betta
2011. szept. 8. 19:26
6/11 anonim válasza:
Elvileg nem kellene bántaniuk egymást. Legyen több növény, megfelelő vízminőség, megfelelő hőmérséklet. Ha egyet spéciztek ki, akkor lehet, hogy beteg, gyenge. De az is előfordul, hogy a fiatal hímeket nősténynek nézik, aztán már meg is van a baj.
7/11 A kérdező kommentje:
mindhárom ütötte egymást.... szoval nem csak egy kapott hanem mindegyik mindegyiktől
2011. szept. 8. 19:38
9/11 Platypus válasza:
Biztos vagy benne, hogy nőstények? Láttad már rajtuk a függőleges csíkokat? Mert ez így csajoktól nem normális viselkedés.
10/11 anonim válasza:
Figyelj... szerintem a boltba ahol én vettem nem véletlenül volt mind a 3 más akváriumban :3 volt 1 piros,1 kék és egy lila... én a lilát hoztam el ő tetszet meg.. xD
ja meg igaz tegyél több növényt vagy nézd meg csaj-e vagy pasi-e xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!