Hím, vagy Nőstény guppi (KÉPPEL)?
Ma az állatkereskedésben vettem 2 db guppit 2 nőstényt akartam az egyik tuti, hogy az a másikban nem vagyok biztos.
Képek:
[link] 2
[link] 3
Bocs a rossz minőségért
Az első képen olyan mint valami ufó :) Bocsi az offért.
Nem tudom egyébként megmondani, pedig elég sok guppim volt, de nagyon nem látom... Hátha jön valaki nagyon profi akvarista aki megtudja mondani majd. Én inkább kutyás vagyok.
Hát igen bár igazából a második és harmadik képet nézve szerintem nőstény, mert elég fakó a teste.
Egyébként tényleg szép halacska :)
A farokalatti úszót kell nézni. A nősténynek háromszög alakú, a hímnek ilyen hosszú nyújtott párzószervvé alakult. Előfordulnak színes farkú nőstények. Villás farkút még nem láttam, lehet hogy ez valami új változat.
Az első képre a reakcióm az volt, hogy ez hal? A másodikra, hogy ez guppi? A harmadikon már csak a lényeg nem látszik, a kérdéses úszó. A kép alapján leginkább hermafroditának tűnik a nőstényes hassal és a hímes úszóval. De tényleg valószínűbb, hogy nőstényről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!