Ti szeretitek ezt az oldalt?
Igen szeretem.
Főleg este 22:00-után a Szerelem/Szex kategóriában mindig sok a vicces,hülye kérdés és válasz annyit röhögök rajtuk.:D
Mondjuk hát én szeretem a tőbbieknek a üérdéseit nézzegetni és én is sokféle témába rakok fell kérdést meg szerintem a moderátorok is egy picit szigorubbak voltak régebben vagy csak én javultam de valahogy még megmaradt a picit 1984 című könyvre emlékeztető stílusok.Bár tőbbnyire ez a kérdezőktől is fűgg.De emlékszem hogy tavaly volt egypár troll akit nem tiltotak le de egy kisebbet még egy kisebb dologért is.
Meg hát régebben a szűz kérdésnél még a nem ciki hogy 15 évesen is az vagy azt is lepontozták.
De én szeretek az ellenkező nemmemel privát űzeneteket írni meg másoknak írni de én magamon észrevettem hogy másoknak jóbban tudok segíteni mint magamnak.
Csak egy a baj! Észrevettétek, ha a kérdésfeltevőnek (aki vitába száll) igaza van, addig erősködik a másik, amíg a válaszolónak lesz igaza? Ha meg tudja a válaszoló, hogy a kérdésfeltevőnek van igaza, akkor meg minden, csak nem normális?
Belekötnek az emberbe, kivétel ez alól a számítástechnikai téma. Ott valóban segítenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!