Szeretitek ezt az oldalt?
hasznosnak találjátok? :D sok értelmes választ kaptok?
Segtett a válaszok amiket kaptatok? lehet hülye kérdés de érdekelne :D (¯`·.¸¸.¸¸.-> köszönöm! <-.¸¸.·´¯`.·´¯)
<3 =)
én mindig igyekszem értelmes választ irni =)
Kérdést ugyan még nem tettem el, csak válaszolok. Igazából ha valamit nem tudok,annak utána olvasok,vagy megkérdezem a szüleimet. Válaszolni viszont rengeteget szoktam. Néha iszonyatosan fel tudom magam húzni, de azért igyekszem a legjobb tudomásom szerint válaszolni. És próbálok higgadt maradni, több-kevesebb sikerrel. :)
21/L
Én annyira imádom ezt az oldalt h hihetetlen:)
Néhány válaszon hangosat lehet röhögni(ezért infón nem is olvasom (a kísértés miatt!), mert szigorú a tanár), lehet jó kérdéseket kiírni, öröm választ kapni rájuk és néha nagyon jólesik válaszolni olyan kérdésre, ami nekem meg sem kottyam mert a kisujjamból kirázom, viszont másnak meg hatalmas szüksége van rá, utána olyan nemesnek érzem magam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!