Mi értelme pontozgatni egymás válaszát?
Figyelt kérdés
Miére nem elég, ha írásban lehurrogjuk/elismerjük a másik hozzászólását?2009. okt. 19. 15:53
1/5 anonim válasza:
mert ha valaki hülyeséget ír vagy valami sértőt
akkor nem kerül be a többi értelmes válasz közé
2/5 A kérdező kommentje:
De az kinek jó, hogy pár unatkozó ember minden választ lepontoz, amit talál? Miért kell minden válaszolóra rátukmálni, hogy hány százalékra minősítették le? Szerintem ez a "funkció", vagy plusz akármi totál felesleges, és értelmetlen, mert nem tartalmaz valós értékeket az esetek nagyobb hányadában.
2009. okt. 19. 16:35
3/5 anonim válasza:
bár én nem pontozgatok le senkit, mert egyáltalán nem érdekel a dolog jót mosolygok az olyan válaszadókon, akik azon méltatlankodnak hogy lepontozták őket. és akkor mi van??? de tényleg. ezen háborogni??? ez az az egy eset mikor pontozok, ha valaki ezen pattog hogy lepontozták. annak nyomok mégegy piros kezecskét, tényleg legyen min dühöngenie. szánalmas
4/5 anonim válasza:
Én lepontoztam a kérdés összes válaszát. :D
5/5 anonim válasza:
Azért, mert az oldalkészítői azt gondolták, hogy egy ideális oldalt csinálnak egy rakás ideális embernek. Itt nem kellene egymáshoz szólni, csak válaszolni a kérdésre, és kizárólag a pontozással kifejezni a véleményedet a másik válaszáról. De szerintem ezt hülyeség elvárni. Ha látom, hogy valaki nyilvánvaló hülyeséget ír be, mondjuk nem véleményt, hanem valami olyat, ami egyértelműen szabályzott, mondjuk törvények vannak rá stb, akkor egyszerűen nem bírom ki én sem, hogy csak egy piros kezet nyomjak, és verjem a fejem az asztalba, hogy ez hülye, hanem helyre igazítom, hogy ez így hülyeség még mielőtt behülyít valamit. Lásd pl. : a sperma elpusztul a levegőn. Úristen, ha így lenne, akkor hogy oldanák meg a lombikbébi programot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!