Miért pontozzák le a másik válaszát?
Látom hogy nagyon sokakak válaszát lepontozzák ennek mmi értelme van?
Azért ide irok mert ezen az oldalon vagyok a legtöbbet.
Szoval szerintetek van értelme?
Ugyértem nem mindegy milyen válasz jött a feltett kérdésre?
Gondolom azért teszik fel mert nem tudják rá a választ.A gyereknevelésbe pedig nem hiszem hogy két egyforma ember/anya van.
ezen én is sokat gondolkodom, meg azon is hogy sokszor nagyon csúnya stílusban válaszolnak kérdésekre és arra jöttem rá, hogy lehet ezek az emberek így akarják elérni, hogy figyeljenek rájuk. rögtön kialakul a vita téma, azzal el lehet szórakozni, te is ideírtad ezt a kérdést, erre is lehet reagálni.
unatkozik, befásult, történésre vágyik.
aztán lehet nem jól gondolom....
Szia!
Szerintem nincs semmi értelme és nem is értem mire jó?!
Ha valaki nem tud kielégítő valaszt adni az inkább ne is irjon semmit.
Szerintem a kérdező nem arra kiváncsi, hogy mások lehurrogják.
Sajnos én is találkoztam kérdésem feltételekor ilyen emberekkel. SAJNOS :(
De annak örülök hogy vannak olyan emberek akik megvédik a kérdezőt :)
Remélem ezt a kérdésedet az OLYAN emberik is elolvassák akik itt élik ki bunkóságukat. :)
TYŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!Lepontozókkal találkoztam már kérdezőként,válaszolóként...szóval ezek az unatkozó emberkék mindenre tudják a megfelelő tökéletes választ.Mi egyszerü halandók pedig csak kérdezünk,okoskodunk,kérdezünk,okoskodunk...
Szóval,kérdésedre a válszt nem tudom,azt viszont igen,hogy némely alkalommal nagyon elkezd viszketni a tenyerem és annyira jó lenne ha karnyújtásnyira lenne valamelyik:DDDDDD
Az en velemenyem az, hogy csak a kerdezonek kellene lehetoseget adni a pontozasra.
Ove a kerdes legyen Ove a lehetoseg, hogy eldontse, hogy Neki mi a hasznos es haszontalan valasz.
De ez is csak egy velemeny!!En nem szeretem, ha helyettem dontik el, hogy szamomra mi fontos.
:)
Én például sok továbbképzésen veszek részt, és itt próbálom ezeket megosztani másokkal is, pl lebeszélni a könnycsatorna szondázásról, stb...
aztán olyanok,akik meg sem kérdeznek más orvost élből vágják,hogy de azt muszáj, aztán jól lepontoznak, na én ezeket a hülyén okoskodni akarókat nem értem.
mindenféle szakmai tudás nélkül leszólni a másikat,mert jót akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!