Hogy lehet kitörölni valaki válaszát a kérdésemnél?
Ha az a válaszod hogy: sehogy,
akkor írd le hogy miért nem lehet légyszi
elegem van hogy mindenféle fasságot beírnak a kérdésemhez, meg szidnak, ahelyett hogy válaszolnának
legjobb lenne iylenkor csak simán kitörölni a választ
SEHOGYSE lehet kitörölni a válaszokat!
Hogy miért?... MERT a weboldal így van megcsinálva, hogy te nem törölhetsz semmit, még a saját kérdésedet sem változtathatod meg, vagy törölheted ki.
Különben, ha felteszel egy kérdést, akkor vedd számításba azt is, hogy olyan választ is kapsz majd, ami egyáltalán nem tetszik majd, sőt lehet sértő is...
Általában úgy látom, hogy a komoly, normális kérdésekre komolyan és normálisan válaszolnak.
Ha te ennyire érzékeny és sértődékeny vagy, akkor ne tegyél fel kérdéseket!... :D
második válaszoló: véletlenül pontoztalak le, egyébként hasznos a válaszod, csak mellékattintottam
amúgy nem vagyok érzékeny, csak idegesít hogy valakinek akkor nagy a pofája ha egy névtelen oldalon kell írni
az ilyenek szoktak a valós életben megijjedni
oké, ennek nagyon örülök
csak ugye nem ezt kérdeztem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!