Birnir kérdése:
A moderátorok látják a privát üzeneteket?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 00:31
11/17 anonim válasza:
Szerintem a moderátoroknak elég állandóan a kérdéseket figyelni, moderálni/törölni stb., nem valószínű, hogy olvasgatják a felhasználók napi többezer üzenetét..
12/17 anonim válasza:
Szerintem ha indokolt, belenézhetnek - de ezt csak sejtem, nem tudok én sem biztosat.
13/17 anonim válasza:
Ezek nem levelek, hanem üzenetek.
A személyes adataid nélkül.
Az üzenetek adatbázisban vannak tárolva, nyilván minimum a rendszergazda belelát, ha akar. A moderátorok nem tudom, de szerintem tudják nézni, ha valaki zaklató üzeneteket küldözget.
14/17 anonim válasza:
A 2012. évi C. tv. 224. § (1) bek. b) pontja szerint a levéltitok védelme ugyanúgy vonatkozik az elektronikusan továbbított üzenetekre is. Mindazonáltal nem állítom, hogy technikailag nem lehetséges, hogy belenézzenek; csak azt, hogy ez bűncselekménynek minősülne.
16/17 anonim válasza:
En moderator vagyok 12 eve, nem itt, de egy masik nagyon nepszeru oldalon.
A privat uzeneteket NEM latjuk, azt olvasni buntetojogi kovetkezmenyekkel jarna. Ugyanugy az admin, a szerkeszto , foszerkeszto sem latja.
Az megint mas, hogy egy okos informatikus barmit feltor ...
17/17 anonim válasza:
Az előttem szólónak van igaza. Ahhoz hogy te miket levelezel a többi felhasználóval, az csak a Ti dolgotok. Mivel más nem láthatja, nem kerül nyilvánosság elé ami esetleg másokat sérthetne. Szóval a privát üzenet ezért privát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!