Birnir kérdése:
A moderátorok látják a privát üzeneteket?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 00:31
2/17 anonim válasza:
Nah ez engem is érdekelne
De szerintem nem legalàbbis remélem :P
3/17 anonim válasza:
Manapság az interneten, bármit csinálsz azt láthatják, ha nem is a moderátorok, de hidd el mindenkit figyelnek. :)
4/17 anonim válasza:
nem értek hozzá, de szerintem igen
5/17 anonim válasza:
Mi átlagfelhasználók nem tudhatjuk. Lehet mondani, hogy nem, de sosem tudhatod biztosra.
7/17 anonim válasza:
Büntetőjogi következménye lenne annak, ha elolvasnák.
8/17 anonim válasza:
Hivatalosan azt mondják,hogy nem...de akkor miért ilyen kedvesek néha velem? XD
9/17 anonim válasza:
Miért 7. te elolvastad az oldal szabályzatot? Nem kötekedésképpen, egyébként szerintem a modiknak nem ez a perverziójuk, viszont tény, hogy nem lehet tudni, és aki esetleg elég ismerettel rendelkezik annak nem probléma, meglesni mások kis privát levelezéseit.
10/17 anonim válasza:
Az oldal szabályzata irreleváns ebből a szempontból: a privát üzeneteket megilleti a levéltitok büntetőjogi védelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!