Ha itt a gyakori kérdéseken 495703 regisztrált tag van, akkor miért csak 14973 lájk van a facebook-on?
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 18:22
1/9 anonim válasza:
1.Nincs mindenki fennt a facebookon.
2.Én sem lájkoltam
3.Sokan nem lájkolják...
2/9 A kérdező kommentje:
1.Minden ismerősömnek van facebookja.
2.Hát oszt' mír?
3.Hát oszt' mír?
2013. jún. 30. 18:34
3/9 anonim válasza:
1.Az ismerőseid lájkolták?(A Magyarország lakossága 10 millió körül van ebből szerinted hányan vannak fenn?)
2.Inkább mér ne?
3. Innkáb, mér ne?
4/9 A kérdező kommentje:
1.Szerintem 6-7 millió biztos
2.Én lájkoltam.
3.De ha már ingyen használhatják, legalább lájkolnák a fb oldalukat.
2013. jún. 30. 18:42
5/9 Egy ork válasza:
- 6-7 millió?
Szerinted hány ember fiatal/idős még? Hánynál nincs áram/számítógép? Hánynak nincs facebookja?
Hány gyakorizik rendszeresen?
- Másrészt meg, az emberek nagy része nem büszke az ilyenekre, nem akarja, hogy tudják az ismerősei..
6/9 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek!
2013. jún. 30. 22:19
7/9 anonim válasza:
Mer' annó 76-ban kitiltottak az odalró' osztán meg vagyok sírtődve azóta, így csak lébecolok itten, de a tiltás miatt lájk nem jár:D
8/9 anonim válasza:
mert nem mindeki éli az életet a hulladék a Facebookon? Eszem megáll a láma kérdésektől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!