Miért az van a főoldalon, hogy 170327 regisztrált felhasználó van az oldalnak, amikor csak 69795 helyezés van a toplistán? Erről az oldalról van szó!
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 00:23
2/7 anonim válasza:
Esetleg... a regisztrált de nem aktív felhasználók? Úgy értem ők is regisztráltak, de ha nem aktívak, akkor nem kerülnek toplistára, nem?
3/7 anonim válasza:
ja szerintem is az utolsónak igaza van!
5/7 anonim válasza:
Van, aki csak beregisztrál, olvas, kérdéseket jelöl, mert szeretne e-mailt kapni, ha válasz jön rá. Nekik nincs pontjuk.
Van, aki bunkó, lepontoz, stb. pontjai mínuszba mennek, ők sem látszanak a toplistán.
Szóval csak az látszik a pontlistán a regisztráltak közül, akiknek plusz pontja van.
6/7 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy van minusz pont is a toplistán
2010. máj. 31. 15:33
7/7 anonim válasza:
Akinek mínuszban van az összpontja az nulladik!Tudom mert én is voltam az elején így, igaz nem értettem, hogy miért, de már nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!