Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hol látom azt, hogy egy...

Hol látom azt, hogy egy válaszoló milyen néven regisztrált, ha egyébként a válaszánál nincs kint a neve?

Figyelt kérdés

Már több alkalommal találkoztam olyannal, hogy bizonyos kérdéseknél sorakoznak a válaszok, a válaszolók név nélkül. És valaki a válaszolók közül odaírja, hogy xy már megint hülyeséget írsz, vagy már megint kötözködsz, stb. stb. Ő honnét tudja, hogy bizonyos választ xy, vagy éppen zk, vagy ki az név szerint, aki adott választ írta?

Akárhogy nézem, én nem látom. Tudtok segíteni? Ti látjátok?

#név #kiírás nélkül #hol látni
2013. máj. 10. 15:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem,ha beállította hogy ne jelenítse meg a nevét akkor csak úgy fogod megtudni a nevét ha írsz neki privtában és ő válaszol(legalábbis nálam ez csak így működik)
2013. máj. 10. 15:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Tegyük fel van két jó barát. Mindkettő egyszerre van fent, ugyanabba a kategóriában, tudják egymásnak hány %-ak. Így könnyen fel lehet őket ismerni :)

2013. máj. 10. 16:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Szóval már többször előfordult, hogy valaki a nevemen szólított a válaszadók közül, holott nem írattam ki. És különböző rendreutasításokat, és egyéb esetenkénti durvaságokat ír oda nekem. Amikor pedig valamit válaszolok rá, akkor percek alatt eltűnik mind az ő irányomba írt sértegető megszólítása, mind az én válaszom. Fogalmam sincs, honnét tudja, hogy én melyik választ írom, honnét látja, hogy milyen néven regisztáltam, és hogyan tudja olyan seperc alatt töröltetni a válaszokat. Szinte olyan, mintha rámszállt volna az illető, nem tudom ki ő, és mi baja velem? De már tényleg kezd kiakasztani.
2013. máj. 10. 16:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Minden válaszolónak adok zöld-pacsit. De valóban szeretném tudni, hogy ki az, és hogyan, honnét látja, hogy bizonyos válaszokat én írok? Fogalmam sincs! Van még ötletetek?
2013. máj. 10. 16:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy tudja a jelszavad.
2013. máj. 10. 16:20
 6/12 A kérdező kommentje:

Ez az, hogy honnét tudja, amikor nincs kiírva, amikor nem látni, és mégis tudja, hogy melyik választ írtam én, és melyiket kell lepontozni, és melyikre kell úgy reagálnia, hogy hülyeségeket írsz xy, stb. stb.

Most is az előbb az egyik kérdéshez írtam egy hozzászólást, akkor odaírta név szerint nekem címezve, hogy ne szemétkedjek vele. Honnét tudta a nevemet, másrészt nem szemétkedtem. Erre válaszolok, 2 perc múlva letörölve minden, mások nehogy elolvassák már!

Megismétlem, erre ő ismét töröl. Ráadásul azt sem tudom, hogy mi a fene baja van velem?

2013. máj. 10. 16:34
 7/12 A kérdező kommentje:

Állítólag a modik látják név szerint, mikor ki van fenn, személy szerint ki mit írogat stb. stb.

Ha ez az illető is egy modi, akkor nem etikátlan, "beszállni" úgy a játékba, olyan előnyöket élvezni, amely másoknak nem adatik meg?????

2013. máj. 10. 16:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Vannak, akiket a stílusukról, szavaikról, helyesírásukról messziről ki lehet szagolni.
2013. máj. 10. 20:51
 9/12 A kérdező kommentje:

Persze stílusból, egyebekből fel lehet ismerni.

És akkor abból már tudja, tudni lehet, hogy az illető pl. "Sárgatulipán" néven regisztrált, és a következő hozzászólásában ezen a néven szólítja????

2013. máj. 11. 07:43
 10/12 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__3580705-..

Szóval ilyen-fajta jelenségekről beszélek!!!!

2013. máj. 11. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!