Hol látom azt, hogy egy válaszoló milyen néven regisztrált, ha egyébként a válaszánál nincs kint a neve?
Már több alkalommal találkoztam olyannal, hogy bizonyos kérdéseknél sorakoznak a válaszok, a válaszolók név nélkül. És valaki a válaszolók közül odaírja, hogy xy már megint hülyeséget írsz, vagy már megint kötözködsz, stb. stb. Ő honnét tudja, hogy bizonyos választ xy, vagy éppen zk, vagy ki az név szerint, aki adott választ írta?
Akárhogy nézem, én nem látom. Tudtok segíteni? Ti látjátok?
Igen, kedves Utolsó!
HA küldök neki privit, akkor igen!
És HA nem????
Szóval ne ragozzuk, Ha... ha.... ha...
Szerintem vagy egy modi van közöttünk, aki a gépén mindent lát, és közben mellette még úgy válaszolgat és úgy van rajta a toplistán, hogy gyakorlatilag "cinkelt kártyákkal" játszik.
Vagy valamelyik közeli hozzátartozója van valamilyen néven bejelentkezve, mint felhasználó és visszaél helyzetével.
Csak arra nem gondol, hogy az "Adatvédelmi Törvény" alapján a Weblap-üzemeltetőre kötelező előírások betartása ez alapján erősen sérül, és bármikor gond, jogi probléma is lehet belőle!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!