Írtam egy tök hosszú kommentet, amiben benne volt az a szó, hogy "gubba.sszanak" és nem engedte elküldeni, én meg fél órát bogarásztam, amikor tudtam, hogy nem is írtam semmi csúnyát, mire rájöttem, hogy benne van az, hogy "ba.sz". Egy normális magyar szót szerettem volna használni, de egy idióta program miatt nem hogy nem használhattam, de még keresgélhettem is, hogy ugyan már mi csúnyát írhattam. Nem szánalmas ez egy kicsit?
De! Vajon mik lehetnek benne?Mert egy csomót pont átenged...
2009. okt. 12. 10:03
2/12 anonim válasza:
Én falramászok tőle. És miért olyan nagy tragédia, ha becsúszik egy-egy olyan "csúnya" szó, amit már a 3 évesek is rutinszerűen használnak? Egyszerűen ma más világot élünk, mint 80 éve, más a szókincs is, ezt tudomásul kéne venni. Amúgy meg, aki akarja, úgyis beírja a maga csúnya szavát eltorzítva. És akkor most mit értünk el? De az üzemeletetőknek nyilván ez felel meg, amit le kell nyelni.
2009. okt. 13. 18:03
3/12 A kérdező kommentje:
Hát ez meg a másik. Ma már szerintem nem csúnya szó pl. a sz.ar, mégse lehet leírni. Oké, nem valami szép kifejezés, de már nem számít vulgárisnak. Én meg egyszer leírtam, hogy szir-sz.ar, aztán nem engedte elküldeni. Akkor se értettem először, hogy miért. De ez meg, amit fent írtam, na ezen hülyét kaptam. Ez egy teljesen szalonképes magyar szó, de nem írhatom le, mert 3 egymást követő betű van benne, ami kiemelve csúnya. Nevetséges.
2009. okt. 13. 20:08
4/12 anonim válasza:
Hát én nem szívesen olvasok trágárságokkal teli megnyilvánulásokat, nyilván a trágárságszűrőt a komoly esetek miatt hozták létre, nem az olyan csip-csup dolgok miatt, amit említesz. Viszont egy program nem képes tartalmi elemzésre, így csak a szavankénti marad. Javítsd ki, pontozd ki, ahogy csinálod, és ezen ne bosszankodj, nem olyan emberek miatt találták ki, mint amilyen te vagy, hanem a nagyon durvák miatt.
2009. okt. 15. 20:32
5/12 anonim válasza:
Semmi értelme, mert ha vki egy "tiltott" szót akar használni, akkor egyszerűen kipontozza egy részét vagy ilyesmi, és mindenki tudja, h mire gondol. Pl. p*csa, f@sz, k*rva, qrva, ba*zni, b.uzi stb stb
2009. okt. 16. 14:21
6/12 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy kipontozom, de ha egyszer semmi csúnyát nem írtam... Nem is esett le sokáig hogy miért nem engedi elküldeni, csomószor újra kellett olvasnom, mert elég hosszút írtam. Legalább jelezné valamivel, hogy mi nem jó...
2009. okt. 16. 21:47
7/12 anonim válasza:
Rám nem hat a trágárságszűrő.
pịcsa, fạsz, kụrva, bạszni, bụzi stb.
2009. dec. 12. 10:59
8/12 anonim válasza:
bump!
Nem akartam újra feltenni ezt a kérdést, de engem is az érdekelne hogy mi értelme ennek. Valami lánynak írtam volna a pasijáról (aki veri és csalja) hogy "ez egy r0hadék, hagyd el" na ez fenn akadt a szűrőn, mert milyen hű de trágár vagyok
utólag tűnt el a tárgy, gondolom kézi moderációval. Nem lenne akkor már jobb teljesen kézi moderálásra átállni? Aki annyira ordenáré annak amúgy is minimum kitiltás jár, ne csak egy program figyelmeztesse rá hogy "hé haver tegyél bele egy csillagot, és úgy mehet ;)"
Mi meg nyugodtan beírhatnánk hogy szaracén, anélkül hogy fölösleges plusz munkát adnánk a modiknak.
(Amúgy pár napja még átengedte a szar szót, kicsit röhejes hogy a r0hadék csúnyábbnak számít, de mindjárt meglátjuk)
2010. febr. 6. 16:22
9/12 anonim válasza:
Nekem Buz.iásfürdő (ma Buz.iaş) nevét nem engedte kiírni, pedig ez egy város. Még belinkelni sem tudtam.
2010. márc. 19. 18:04
10/12 A kérdező kommentje:
LOL de komoly, nem is tudtam, hogy van ilyen város.
Na igen, brutális, hogy nem írhat le az ember szabadon egy olyan szót, ami nem is csúnya, csak van benne egy olyan betűkombináció, ami csúnyát is jelent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!