Van olyan kérdés amit nem szüntet meg a gyakori kerdesek?
Hármas tévedsz,én is tapasztaltam már ilyet nem is egyszer és nem mi vagyunk egyedül
Ez most olyan mintha én azt mondanám hogy nekem nem tetszik ez a virág mert piros színű.Erre fogja magát a Géza moderátor és törli a választ csak azért mert ő neki a piros szín a kedvence.Ez mi?
Jó írok egy példát
Volt egy olyan kérdés hogy egy csaj barátnője mindent vele fizetetett meg és tanácsot kért hogy mit tegyen
Én meg írtam hogy milyen egy barátnő ő,fizesse csak a barátnője költségeit hiszen egy igazi barátnőnek ez a kötelessége
Na ebben mi kivetni való volt?Milyen szabályt sértettem?
"Na ebben mi kivetni való volt?Milyen szabályt sértettem?"
Ez a válaszoló értelmetlen dolgokat ír.
Ez egy szubjektív vélemény tehát már eleve nem lehet ezért törölni
Ha azt írtam volna hogy mi a Holdon élünk akkor érthető lett volna a törlés
Ha én azon az álláspontot vagyok hogy egy férfinak fizetni kell az italt a csajnak akkor nehogy már letörölje a modi csak azért mert ő úgy gondolja hogy nem kötelessége fizetnie neki...Ez az én véleményem,az pedig az övé,mindenkinek joga van megosztania a saját SZUBJEKTÍV álláspontját
"Ha én azon az álláspontot vagyok hogy egy férfinak fizetni kell az italt a csajnak "
Igen, de a kérdésben egy csaj fizeti egy csajnak, legalább is ahogy leírtad a kérdést. Mondom, hogy értelmetlen dolgokat írogatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!