Nektek hogyan tetszik ez a gyakori kérdések oldal?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon :)2013. jún. 6. 00:08
1/7 anonim válasza:
nekem is, szeretek segíteni az embereken és ez is egy lehetőség rá, na meg nekem is jól jött már párszor mások tanácsa :)
4/7 anonim válasza:
2009-ben meg 2010-ben marha jó volt.(akkor regisztráltam először)akkor még tényleg sok volt a humoros kérdés és válasz..és ugyanúgy segítettek akinek kellett..
most olyan fura az egész nincs az a varázs ami akkor volt..meg kevesebbet is vagyok fent mostanában.
De amúgy jó oldal.
5/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik mert nincs szólásszabadság.Azt kell írni amit a többiek hallani akarnak,ellenkező esetben törlik a kommenteket
6/7 A kérdező kommentje:
Amugyh jah
2013. jún. 6. 17:24
7/7 anonim válasza:
Hát igen... Kérdeznek, te válaszolsz...
És ha nem azt válaszolod, amit elvárnak tőled (miközben semmi rosszat nem mondtál, amivel bárkit is megbántanál), akkor lehurrognak, lehülyéznek, lepontoznak stb.
De kifejezetten szeretek itt lenni :)
Olyan vitákat le lehet itt kavarni!!!
Plusz szórakoztató, pusztán már csak az emberi hülyeségen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!