Gyakori kérdések oldalon, ha valaki jelenti a moderátoroknak a problémás kérdést vagy választ, a moderátorok tudják, hogy ki jelenti melyik felhasználó vagy nem tudják csak annyit tudnak, hogy jelentették nekik?
És vajon nem haragudnak,hogy sok sok kérdést választ jelentek nekik?
Dehát segítem így a munkájukat és legalább több szabályszegő dolgot tudnak így törölni,szóval lehet még örülnek is?vagy nemtudom.
"Mindig mérlegelik, hogy jogos-e a törlés"
Biztos vagy te ebben?
A gyerekes mondatodon meg csak nevetni tudok.Sok gyerek simán lepipálja a felnőtteket ha káromkodásról van szó.Ha nem itt akkor a suliban hallanak trágár szavakat úgyhogy hagyjuk már ezt a hülyeséget.Ennyi erővel felse kéne engedni őket az internetre
Bizony, nem kéne felengedni a netre.. Bocsánat, de ezzel, mint beszédtanulás, beszéd, gyereknevelés, beszéd, szó, értelem, a beszéd és az értelem kapcsolata - lehet, hogy kicsit többet foglalkoztam, mint te. Nem gyerekes a mondatom, mély megfontolások vannak mögötte. A szónak nagy a hatalma, szóval teremteni és pusztítani is lehet.
üdv.:-aa-
Ne aggódj, én már emailben beszéltem az egyikükkel erről. Kifejezetten örülnek neki, ha segítesz, ezért van a jelentés funkció. Megkönnyíted vele a munkájukat. Azt sem veszik rossz néven, ha véletlenül tévednek, és levélben felhívod erre a figyelmüket, amíg normális hangnemben teszed ezt.
Gubanc esetleg akkor lenne, ha csak úgy, heccből jelentgetnél mindent ok nélkül, de gondolom, nem ez a helyzet.
Heccből nem jelentek,csak ami kötekedő ,
trágár.
Volt olyan amit jelentettem,de nem törölték,pedig kötekedő kérdés volt,dehát pont ők döntik is el,hogy alkalmas törlésre avagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!