Mi lehet az oka, hogy egyre több felhasználó vállalja a nicknevét?
Egy nicknévhez tartozik egy stílus, ha már találkoztál vele, tudhatod mit várhatsz tőle.
És van az ismeretlen...
Sokáig volt olyan érzésem, hogy az okkal-ok nélkül történő lepontozások során szinten vadászták a nevemet, célpont voltam e tekintetben.
Persze akkoriban jártak ide olyanok is, akik szinte minden választ, minden kategóriában, a válasz tényleges tartalmának elolvasása nélkül, szinte brahiból pontozgatták lefelé.
Mostmár, pár hete ezek az "elemek" úgy érzem, eltűntek, vagy éppen beleuntak "áldásos" tevékenységükbe!
Pár órával ezelőtt ezért ismét olvashatóvá tettem a nevemet, ha valaki tudni akarja, láthassa, ki vagyok!
Én sokáig voltam inkognitóban. De úgy döntöttem, hogy felvállalom a felhasználómat bevallom, hogy már nem is tudnék írni névtelenül nem akarok híres lenne csak tudják a felhasználók, hogy én is létezém idegesítő, hogy nem tudják, hogy ki irányítsa a GYK-et és kitől származnak a csinyek, heccek, poénok, stb.
Üdv, J Ügynök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!