Előfordult már a világtörténelem folyamán, hogy a gyakorin valakinek a %-a nőtt volna? Vagy törvényszerű, hogy mindig csak csökken?
Köszönöm, mindenkinek zöld (hadd nőjön az a fránya %) Viszont, én nem ezt tapasztaltam, hanem, hogy lefele ballag, lassan, de biztosan.. Igen, vannak aláaknázott területek, ezo, pol.. De azért furcsa, hogy most ment le, mikor az utóbbi időben több 100%os válaszom volt, meg is állapítottam, mily zseniális vagyok, és tessék.. más nem úgy gondolja. :) Egyet biztosan tudok: ha a kommentemben szerepel a "felelősség" "felelősségvállas" "felelősségteljes döntés" "döntés szabad akaratból, értelmemmel megvilágosítva "
- akkor minusz91%-ot ér a mondás, és zuhanórepülésben megyek lefele. Hogy miért? nem tudom.
A pontjaim jojóznak, szinte naponta ugranak 30-50-100 vagy akár több pontot is le-fel, de érdekes módon, a %-os érték mindig marad változatlan, ill. ha mozdul, akkor csak lefelé mozdul, a jojóban a % érték nem jojózik.
Egyébként ezt már én is megfigyeltem.
Másrészt azt sem értem, hogy a fenébe van, hogy szinte naponta ugyanannyi kérdésre válaszolok, és egyik nap felfelé mennek a helyezéseim, másik nap szinte minden témakörben csak lefelé. Hogy mit táncolnak ezek a pontok össze-vissza éjszakánként?
7-es ez jó:))) én is hasonlót figyeltem meg. Táncolnak! Igen. Kosztolányi Dezső, a tiszteletbeli, halhatatlanok csarnokából gyakorizó (örök 100%-on) erről is ír:
"Szájtátva álltam
s a boldogságtól föl-fölkiabáltam,
az égbe bál van, minden este bál van
és fölvilágolt mély értelme ennek
a régi, nagy titoknak, hogy a mennynek
tündérei hajnalba hazamennek
fényes körútjain a végtelennek."
Ez azért elég durva!
Csak azt nem tudom, mi öröme van az ilyennek, ha ezt csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!