Gyűjtsünk ötleteket, hogyan lehetne javítani, jobbá tenni a gyakorikerdesek.hu-t! Ötletek?
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 14:45
11/21 anonim válasza:
Ha megnyitom a kérdést, az utolsó válaszhoz ugorjon először. 50-60 válasznál kicsit necces lapozgatni. :)
Pontozás is gáz, mert nem írják le, mire kapnak pontot az emberek. És a ranglista minek van?
12/21 anonim válasza:
pontozás megszüntetése, oldalak számozása, h egyből az utolsóra ugorhassak és ne kelljen végilapozni mondjuk 10 oldalt, ha már mindet olvastam, jó lenne, ha a saját kérdéseimet törölhetném, és az sem ártana, hogyha a nicknevünk megjelenne a válaszoknál (talán sokan nem piszkálnának másokat ilyen merészen)
13/21 anonim válasza:
lehessen kategóriánként is keresni. mert ha beírok egy szót v. kifejezést, lehet, hogy csak bizonyos kategórián belüli kérdések érdekelnének, és akkor nem kellene 8-10 oldalakat végiglapozgatni.
14/21 anonim válasza:
Ne lehessen kiemelni olyan kérdést, amire a kiírás napján érkezett minimum 2hasznos válasz. Ahogy látom sokszor az ilyen kérdések szorítják le az olyan kérdéseket, amire nem ment értelmes válasz.
15/21 anonim válasza:
Azt tartom hihetetlennek, hogy nem lehet normálisan lapozni, szánalom. ha van egy jó kis brutál kérdés, akkor mindig nyitok egy másik lapot is a gyk-nek, amin bögnészgetek, a másikat, ahol a bizonyos kérdés van, időnként frissítem, hogy a legutóbbi válaszért ne kelljen vagy 15 oldalon átmennem.
16/21 anonim válasza:
Legyen művészetek kategória!!!!
18/21 anonim válasza:
Azokra a kérdésekre, amelyek szakterületi mélysége nagy ahhoz, hogy a többnyire laikus válaszoló a legjobb indulata mellett sem tud válaszolni, szakemberek segítségét kellene kérni.
Ki kellene szűrni azokat a kérdéseket, melyeknek láthatóan az a céljuk, hogy nevetségessé tegyék e kitűnő gondolat alapján létrejövő portált.
19/21 anonim válasza:
Szerintem :Chat,Nicknév megjelenítése,Hányan olvassák épp a fórumot,a pontozás átformálása,a lapok megszámozása,hogy könnyebb legyen odaléptetni az oldalt ahova mi szeretnénk,ÚJ Kinézetet(disegn)"mert már nagyon unalmas"Szerintem ennyi!
20/21 anonim válasza:
Fontos lenne a szív- és érrendszeri betegségek témakör. Magyarországon minden második ember emiatt a betegség miatt hal meg.(Infarktus, agyvérzés, embólia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!