Gyűjtsünk ötleteket, hogyan lehetne javítani, jobbá tenni a gyakorikerdesek.hu-t! Ötletek?
Be lehetne építeni
CHAT lehetőséget hogy tudjunk egymással dumálni
ja a chat jó ötlet...én a hülye pontozást megszüntetném.Bár mind1 mert én úgysem pontozok, meg nem is érdekel.
Csinálnék egy külön kategóriát a következő kérdéseknek:
Terhes vagyok?Szerintetek vigyem orvoshoz a gyerekem mert tüsszentett?Milyen bilit vegyek?Mit csináljak hogy ne nyúljon ahhoz, amihez nem szabad(a gyerekem)?stb...
Néha vannak olyan kérdések, ami szerintem tök fölösleges és a fontos kérdésekre nem kap választ az ember miattuk.Tudom tudom, most jön az hogy ezek is fontosak...csak azért legyünk már annyira talpraesettek, hogy veszünk pl egy tesztet és ha tényleg jó pár napig nem jön meg és - a teszt akkor írunk ki kérdést.
Amúgy jó az oldal:)
előző vagyok, nem akarok bunkó lenni de:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
és társai...
lehet az oldal szerkesztőségének e-mailt küldeni
új ötlettel kapcsolatban? :)
Ne csak egyesével lehessen lapozni a válaszoknál. Néha nagyon macerás tud lenni.
Pontozási rendszert kicsit megreformálni, mert így elég gáz.
a szekesztőségnek lehet írni, oldal alján a cím
lapozofunkció legyne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!