Miért lett akkora divat mostanság a válaszadók lepontozása állásfoglalástól függetlenül?
1 hónap alatt 11%-ot veszítettem. Miután lepontozzák egy kérdésnél a válaszomat, szándékosan hozzászólok a témához még egyszer, csak éppen az ellenkezőjét írom. Arra is 0 %-ot kapok. Tehát teljesen mindegy, hogy Á-t vagy B-t írok, megy a piros kéz. Mi értelme ennek? Nem lehetne ez ellen tenni valamit??? Mondjuk aki 20% alatt értékel válaszokat, azt tiltsák ki! Szerintem az ilyen csak azért regisztrál, hogy efféleképpen szórakozhasson. Kíváncsi lennék, hogy ő hozzászól-e a kérdésekhez egyáltalán.
Egyébként ahogy elnéztem, nem csak engem háborít fel ez a dolog!!!!!!!!!!
Ez...
Az egyetlen válasz amin konkrétan elgondolkoztam eddig 15 évesen. lol
4-es vagyok!
Szóval korábban megsértettem az egyik kategória vezető egyéniségét (=anyakirálynő) és háremének köreit, pedig saját magamat nem tudtam odáig "felpontozni", azt mások pontozása eredményeként értem el.
Attól kezdve valóban ahogy írta egyikőtök, kipécéztek maguknak és hülyét csináltak belőlem, a többi pedig mint a birka ment utánuk.
Akkor töröltettem magam, pár hét múlva másik név alatt, de eltakart felhasználói névvel ismét regisztárltam, amikor 2 hónap múlva újra a kategória elejére kerültem, kaptam a privit: tudjuk ám, hogy ki vagy, és korábban milyen néven voltál itt köztünk (honnét a fenéből tudják?), takarodj a fenébe, nincs közöttünk helyed, stb. stb . És amikor mégiscsak maradtam, akkor kezdődött, hogy valaki minden jó választ szinte minden kategóriában elkezdett lefelé pontozni. Az én nevem mellett a toplistán pedig elkezdtek gyűlni a "mások válaszainak értékelése" oszlopban a mínusz pontok. Vagyis, mintha én lennék aki mindenkit lefelé pontoz, és a téves pontozás alapján nálam csap át mínuszba. Nem kérdezem hogyan csinálták, ha gondolkodtok, ti is rájöttök (=tudjuk ám, milyen néven voltál itt előtte), ezek után közölték, hogy közutálatnak örvendek, takarodjak.
Levettem a nevemet, közel 2 héten át be sem jelentkeztem, csak úgy néztem mi történik, érdekes, egy pár napig még azok után is csak gyűltek a nevem mellett a mínusz pontok. Hogy a fenébe????
Mostmár valóban csak röhögni tudok rajta!
Ti se bánkódjatok, tegyétek amit eddig tettetek, és a többi nem érdekes. (Egyébként találtam egy másik közösséget is, ott csak a kérdés feltevője adhatja a pontot, másrészt alapszabály, és kizárást von maga után a 3x-i durva helyesírási hiba, ill. a durva, trágár beszéd, kifejezés használata. Akit érdekel, priviben keressen meg.)
13-as vagyok!
Ja! És hogy tudjátok, most mindenkinek kiosztok egy-egy zöld pacsit, majd látjuk, hogy látjuk-e, vagy eltűnik! :)))
Először valamikor a nyár végén, ősszel gondoltam arra, hogy az anyuka odaülteti az 5 éves gyermekét a gép elé, nyomkodj a piros kezekre = gyakorolja a gyerek az egér-használatot, miközben anyuka csinálja a házimunkát.
Később arra gondoltam, hogy idős, kissé szellemileg leépült nagymamit ültettek a gép elé.
Később kezdtem el arra gyanakodni, hogy nem is olyan "szellemileg leépült" személy, inkább egy, ahogyan én neveztem "sötétlelkű" személy szórakozik. Hát igen, még mindig itt van, és még mindig úgy csinálja, mintha én pontoznék lefelé.
Nézd meg, most csak az én válaszaim mellett van 100 %, mindenki másé 70 % vagy még kevesebb. Mindenki joggal gondol arra, hogy én vagyok, aki lefelé pontoz. De kérdem én, a saját válaszaimat hogy a fenébe tudnám felfelé pontozni????
Most sorra felpontozok mindenkit. :))
Annyiszor megfogadtam, minek adok én itt válaszokat..?
Elveim maradiak, hagyományos értékrendet képviselek.
Miért gondolom, hogy tudok segíteni? Naívságom súrolja a hülyeség határát.
Előző vagyok. Mindenkit felpontoztam.
Személy szerint kezdem megutálni ezt az oldalt. Jön a jó idő, inkább levegőzök gépezés helyett. Ősszel, télen szoktam ide, de ilyen lendülettel le i szokok. Undorító mi megy egyes kérdéseknél. Ha belegondoltok, ki tudja milyen primitív, buta, tuskó emberekkel beszélgettek, vitáztok, vagy épp az ilyenek pontoznak le. A való életben szóba sem állnak ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!