A mai 14/l-okat szerintek mi erdekli? Mirt vanak ugy oda?
én például a Naruto-ért, és a Bleach-ért vagyok oda xD de te nem erre gondoltál... igaz? :D bár én olvasni is nagyon szeretek ^^
14/L
Sokan a One Direction-ért, de ezzel mellé lehet lőni, mert csak két véglet van. Az egyik imádja, a másik utálja. :D
Egyébként engem a pszichológia, történelem, és az építészet. Bár, én elvont vagy... :D
14/L
Mi érdekel:
művészet, számítógépes játékok, harc, tudatos álmodás, filozófia
Miért vagyok úgy oda:
Hetalia (főleg Arthur Kirkland~azaz Anglia >.<); a szőke hajú, zöld szemű, király szemöldökű fiúk; a szemöldökökért; az erőért; a mágiáért; az álmokért (amiket alváskor élünk át); az emberi fajért.... komolyan ennyi dologért vagyok oda? =_= Akkor nem sorolok többet....
1D és egyéb médiahányások nem érdekelnek :) Szebb az élet, ha nem foglalkozom velük. Hisz itt van Havasi és a szimfonikus zene, ami éppen elég nekem.
14/L
Én minden féle zenét hallgatok. Szintén hallgatom Havasi Balázst (ha szereted az ilyen zenét nagyon ajánlom a Havasi-t csodálatos amit az az ember művel). De én a popot is szeretem köztük a One Diretion-t is. Játszok hangszeren (klarinéton) és művészeti iskolába fogok menni. Ezen kívül az orvostudomány, pszichológia ilyenek is érdekelnek. De a körömlakkozás, divat, esetleg smink is érdekelnek. És persze a nyelvtudás is fontos, én németet tanulok főként.
14/L
Elvont vagyok. Utálom a pávákat. A grungeért vagyok oda, de a One Direction a kedvenc bandám a Nirnvana, Arctic Monkeys és Linkin Park között. Ölni tudnák azért hogy az American Horror Story akármelyik évadjában szerepelhessek. Fiatal vagyok, de az élet már jó pár dologra megtanított, és úgy érzem több mindent átéltem mint egy 18 éves. Nincs egy igaz barátom sem. NEM vagyok divatdepis, rosszul vagyok tőlük.
Leave me or love me alapon működök. Imádok olvasni. Szürke hétköznapjaim vannak. Nos, én ilyen vagyok. De vannak a pink csillám világban élő kis hercegnő kislánykák. Ezer hála érte amiért nem oda tartozom. Peace and love, hogy halnátok ki.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!