Miért nem divat újabban értékelni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy vagy nem értékelik a válaszokat, vagy lepontozzák. Persze, az ember nem az értékelés miatt ír, de azért jól esik, ha kap valami visszajelzést, ha már veszi a fáradságot, hogy választ gépeljen. Az is tömeges mostanában, hogy objektíve teljesen korrekt, mindenre kiterjedő válaszok 70-80%-ak.2009. júl. 8. 11:07
1/5 anonim válasza:
Mert olyan emberek a kérdezők akiket ezt nem érdeklik! őket csak az érdekli hogy válasz legyen minnél hamarabb! (remélem ezért akkor pontozol engem :D)
2/5 A kérdező kommentje:
Pontoztalak pozitívan! :) A kérdező értékelése ugyanúgy csak egy, a sok közül, és ha csak a kérdező értékel, még nem is lesz százalék, ahhoz minimum két értékelés kell. Szóval úgy látom, hogy sem a kérdezők, sem a többi ittlevő ember nem értékel újabban. Érdekes...
2009. júl. 8. 15:04
3/5 anonim válasza:
Ha vki válaszol biztos olyanra kattint ami nagyon érdekli és gyorsan gépel stb. és elfelejt értékelni és a kérdező meg annyira örül a vaálasznak h szinntén elfelejti
4/5 anonim válasza:
Ezt én is tapasztaltam már, és nekem is jólesik hogy ha tudtam segíteni akkor legalább egy felfele mutató zöld ujjat kapok =) Akik meg leszavaznak azok meg csak poénból csinálják, nem tudom mi a szórakozás ebben nekik!
5/5 anonim válasza:
Mert semmi értelme.
Én azt vettem észre, hogy sokan azért pontoznak le egy kifogástatlan választ, mert "szerintük így meg úgy..., de akkor sincs igaza a válaszolónak". Mert nekik amúgy lövésük sincs a témához, de akkor is megmutatják, hogy okosabbak mindenkinél. Vagy csak simán unatkoznak és hogy valamit írjanak elkezdenek egy korrekt válaszba belekötni és vitatkozni.
Tisztelet a kivételnek, de nagyon sokszor tapasztalom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!