Szerintetek kár, hogy a kérdező hozzászólását nem lehet értékelni? Időnként jól jönne?
Figyelt kérdés
Merthogy lehet, hogy a kérdező "beszól" valamit, amikor nem is lett volna indokolt, ezt is néha jó lenne jelenteni. Bár ritka.2011. júl. 7. 21:34
1/4 anonim válasza:
Engem zavar. Oké, a kérdést ne lehessen értékelni, de amit utána ír válaszokat, azokat igen. Már régóta akartam írni az adminoknak az ügyben, de sosem jutottam el odáig. Pedig szerintem jó lenne.
2/4 anonim válasza:
Annak nem lenne értelme. A válaszokat is aszerint kell(ene) értékelni, hogy mennyire voltak hasznosak a kérdés szempontjából. A kérdező meg nem válaszokat ír, hanem elvileg a saját kérésénél felmerülő dolgokra ad magyarázatot. Ezt nincs értelme értékelni.
Viszont az kimondottan baj, hogy jelenteni sem lehet, mivel sokszor csak a kommentekben mutatják ki egyesek a foguk fehérjét, esetleg ha nekik nem tetsző válaszok érkeznek. Szóval nem az a baj, hogy a komment "nem hasznos", hiszen hogy is lehetne az, hanem az a baj, hogy egyesek nem arra használják ezt a lehetőséget, amire kellene.
Ejj, de szép is volt, amikor még nem lehetett kommentet írni, és minden kérdésre csak egyszer lehetett válaszolni...
3/4 anonim válasza:
Néha jó lenne. :) Viszont azt nem értem, hogy a kérdező mért nem tudja kitörölni a saját kommentjét. Legalább ez lenne lehetséges... (pl. olyannál, hogy valaki trágárkodik, a kérdező ír rá valamit, aztán jelenti a választ, amit ki is törölnek. De a kommentet már nem törlik.)
4/4 A kérdező kommentje:
Másodiknak: igen, igazad van, én is erre gondoltam, csak bénán fogalmaztam meg. Szóval amikor pl. a válaszoló finoman minősít valamit a kérdezőben, erre a kérdező meg elküldi a ...-be a válaszolót, az ilyennek a kérdését is törölni kéne.
2011. júl. 7. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!