Miért huzzák le a válaszom mikor csak megírom az igazat?
Figyelt kérdés
megkérdezi a csaj, hogy alkoholista-e a férje aki 4 dobozt sört iszik meg napont. erre oda írom a tényt hogy aki napi rendszereséggel állandóan iszik akár egy felestis az már alkoholistának számit. ez orvosilag így van, persze vannak fokozatia.
Nem írtam hülyeséget és bunkóságot sem.
Ja és az jobb ha azt írom, á dehogy , még vegyél mellé két felest is akkor jobb lesz. azért plusszpontot adnak?
2008. jún. 12. 18:41
1/5 anonim válasza:
Ezzel nem tudsz mit csinálni. Én is csomószor jártam úgy, hogy teljesen ok nélkül lepontozták a válaszomat, pedig a legjobb tudásom/tapasztalatom szerint válaszoltam. Ilyet azok tesznek, akik nem bírják a negatív kritikát, vagy tudják, hogy igazad van. Az igazság meg fájdalmas... Csak azt nem értem, ha valaki tudja a választ, akkor mi a fenének kérdez.
2008. jún. 12. 18:58
2/5 anonim válasza:
Igazság általában fáj, lehet azért. Viszont én is sokszor jártam már így, és sokszor válaszolta a kérdező azt, hogy nem ő húzta le. Szerintem van olyan, akinek ez a szórakozása, nem talál jobbat.
2008. jún. 12. 21:09
3/5 anonim válasza:
Sajnos valakinek jól esik lepontozni... Vagy nem viseli el az igazságot, ha mégis őszintén válaszolsz... Mondjuk akkor nem értem, milért kérdez... Nem azt kell pontozni, hogy tetszett-e a válasz vagy nem, vagy hogy szimpatikus a válasz vagy sem, hanem hogy hasznos volt-e, új ismereted adott-e.
2008. jún. 12. 23:26
4/5 anonim válasza:
Én is egy csomószor jártam már így. De éppen olvastam a kérdést a sörözésről és én a tiédre zöldet nyomtam, mert stem is így van :) amúgy nem biztos, hogy a kérdező pontozza le, lehet, hogy az, aki az ellenkezőjét állítja.
2008. jún. 13. 10:31
5/5 anonim válasza:
A lepontozottság nem feltétlenül reprezentatív adat.
Hiszen nem mindenki pontoz, aki olvas, mert csak lehetőség és nem kötelesség.
Ugye a kérdés is úgy szól: Hasznos volt SZÁMODRA a válasz?
Tehát ha csak a jóhiszeműség feltételezésénél maradunk, akkor is szubjektív, hogy kinek mi a hasznos. Az eszemmel ezt mondom.
A szívemmel meg azt, hogy valóban van sok bomlasztó, antiszoc elem, aki a puszítás kedvéért pusztít. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!