Titeket is zavar már időnként GY. K. függőségetek?
Ja... Pl. mikor minden 5. másodpercben megnézem hogy jött-e válasz.
Vagy pl. egy-két emberkével összetűzésbe keveredem, és ez már szó szerint kihat a szívemre... Volt hogy karikor találkoztam egyel, és azzal addig osztottuk egymást amíg be nem szédültem rendesen :$
Tudom hogy ez nem válasz a kérdésedre... De azért leírtam.
Igen XDD
egy percenként néztem, hogy jött-e újabb válasz legalább egy kérdésemre, s amikor láttam, hogy nem, akkor azt gondoltam, hogy elvesztem, senki sem lát :D
Meg zenetezek itt valakivel, aki elég későn ír választ az üzeire, így egyfolytában azt lesem, hogy jött-e üzenet
Nem mondanám függőségnek inkább kíváncsiságnak mások felé és önmagunk véleményének kiírásának a többi ember felé.
Túlságosan rohanóvá vált az élet ahhoz, hogy másra is maradjon ideje az embereknek- ez kényelmesebb tere-fere és nem rázós, hogy ha valakit megsértünk az nem képes képen törölni utána.
Persze nagyon sok fiatal hasznosabb időtöltést is találhatna, mint a pötyögtetést-- ez is jó és kell, de nem túlzásba vinni másnak a rovására!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!