Csak engem zavar, ha válaszolás közben törölnek egy kérdést?
Mostanában többször van ilyen.
Amit csinálni tudsz:
Megnyitod a kérdést egy lapon, mellette egy üzenetet a kérdezőnek egy másik lapon (ha úgy látod hogy a tartalma miatt lehetséges az eltávolítás).
Beküldés előtt egy harmadik lapon frissíted a kérdést, megnézve hogy még létezik-e. Ha igen, akkor beküldöd a választ és reméled hogy nem törlődik később sem a kérdés. Ha már törölték, akkor is a privát üzenet meg van nyitva és elküldöd ott.
Kicsit macerás, de néha jól jön.
Oh ilyen nekem is volt, írok már egy kisregényt erre mire elküldöm visszadob a főoldalra,mert a kérdést törölték.
Nem értem mostanában miért törölnek ennyi kérdést,főleg olyat ami értelmes..
Van egy egyszerű megoldás: a válaszírás előtt be kell pipálni a kérdésfigyelőt. A választ ne a szövegboxban írjátok, hanem szövegfájlban (pl. docban); onnan csak be kell másolni ide. Így ha "elszáll" a küldéskor a válasz, akkor pillanatok alatt újra be lehet másolni; a kérdést a Figyelt kérdések között gyorsan meg lehet találni, ha nem véglegesen törölték, hanem másik kategóriába rakták.
Velem ilyen többször előfordult, és tényleg elég bosszantó egy-egy hosszabb válasz esetén; ezért találtam ki ezt a "módszert". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!