Befolyásol ha nem lesz népszerű a válaszotok?
Figyelt kérdés
Mármint ha tudjátok előre, le lesztek pontozva miatta. Ha igen, mennyire? A tartalmat vagy a hangvételt?2009. szept. 16. 11:47
1/5 anonim válasza:
Abszolúte nem érdekel, mert nem szignifikáns. Mindenkinek eltérő véleménye van, ezt el kell fogadni. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az emberek többsége nehezen emészti fel az igazságot, és azt látván duzzogva inkább rátenyerel a lepontozó gombra. Ez van :) 24/F
2/5 anonim válasza:
áááh, én nagyon sok kérdésnél tudom h leleszek pontozva....ha vmi nagyonnagyon idegesít. a csúnya szavakon szoktam változtatni, mer kaptam már automata üzit, h túl rondán írtam :D
3/5 anonim válasza:
Nem befolyásol, mivel nem érdekel. Ha megakarok valamit kérdezni arra ígyis úgyis jön épp nem megfelelő válasz. Azt is egy egyén adta akinek az a véleménye.
4/5 anonim válasza:
Azért válaszolok,mert úgy gondolom a kérdezőnek segítek vele.
Sokszor,legtöbb esetben nem is a kérdező pontoz le és ezt nem is értem!
Ha ő hasznosnak gondolja a válaszom,más miért nem??
Én is tettem fel már kérdést és mielőtt elolvashattam volna,már le is voltak pontozva a válaszok....Amúgy nem befolyásol,továbbra is írom a magam módján,aztán vagy vagy.
5/5 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel. Akkor is leírom a véleményem, ha tudom hogy le leszek pontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!