Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Érezted úgy ha GYIK beszippant...

Érezted úgy ha GYIK beszippant és befolyásol a döntéseidben? H pár napig rá se kéne nézni mert megőrülsz?

Figyelt kérdés
nekem ha van vmi problémám és ezer kérdést írok ki róla, jönnek az emberek válaszai és egyre jobban belegabalyodok, pedig csak le kéne nyugodnom és tisztán látnám
2011. máj. 25. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Úgy érzetem már hogy jesszusom ennyi retardált idiótát, többet nem is kéne erre nézni, de ennyi.
2011. máj. 25. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem kérdezek, csak válaszolok. :)
2011. máj. 25. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem nem befolyásol. Főként azért járok ide, mert szórakoztatnak a hülye kérdése és a hülye válaszok. Vagy ha nem hülye, akkor meg érdekes.
2011. máj. 26. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Belegabalyodni nem szoktam, de minden nap meg kell néznem.
2011. máj. 26. 18:43
 5/5 Vree ***** válasza:

Nem nagyon. Én egyébként is elsősorban válaszoló vagyok, nem kérdező, azért igyekszem oktatás/tudomány témákra válaszolni mert tudom hogy anno nekem milyen idegesítő volt hogy egy-egy kérdésre ami érdekelt nem volt válasz. Azt szeretném hogy azok akik most a magyar oktatásban vergődnek meglátnák, hogy van tudás és érdekes dolgok a bemagolt definíciókon túl amivel kínozzák őket. Hogy megtehetik, hogy ők teszik fel a kérdést, és keresik meg rá a választ, ahelyett hogy (ahogy sokan tanítják) csöndben maradnának, megtanulnák amit okos emberek már kikutattak, és nem gondolkoznának túl sokat hogy mi miért van úgy ahogy van.

Néhány topikba (Egyéb, Család, Szerelem stb.) csak a csevely miatt járok. Az ember lazán benyom egy pár vigasztalást vagy közhelyet vagy poént, amire valakinek szüksége van éppen, gondolkodni nem is kell hozzá. :p

Az egyetlen ahol tényleg kérdezek az az Utazás, itt mindig rendes válaszokat is kaptam. :)

De nem az alapján hoznék döntést hogy mit mond a GYIK. Az max jó ötlet vagy kiindulási pont, ha valami még nem jutott eszedbe.

2011. máj. 31. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!