Érezted úgy ha GYIK beszippant és befolyásol a döntéseidben? H pár napig rá se kéne nézni mert megőrülsz?
Nem nagyon. Én egyébként is elsősorban válaszoló vagyok, nem kérdező, azért igyekszem oktatás/tudomány témákra válaszolni mert tudom hogy anno nekem milyen idegesítő volt hogy egy-egy kérdésre ami érdekelt nem volt válasz. Azt szeretném hogy azok akik most a magyar oktatásban vergődnek meglátnák, hogy van tudás és érdekes dolgok a bemagolt definíciókon túl amivel kínozzák őket. Hogy megtehetik, hogy ők teszik fel a kérdést, és keresik meg rá a választ, ahelyett hogy (ahogy sokan tanítják) csöndben maradnának, megtanulnák amit okos emberek már kikutattak, és nem gondolkoznának túl sokat hogy mi miért van úgy ahogy van.
Néhány topikba (Egyéb, Család, Szerelem stb.) csak a csevely miatt járok. Az ember lazán benyom egy pár vigasztalást vagy közhelyet vagy poént, amire valakinek szüksége van éppen, gondolkodni nem is kell hozzá. :p
Az egyetlen ahol tényleg kérdezek az az Utazás, itt mindig rendes válaszokat is kaptam. :)
De nem az alapján hoznék döntést hogy mit mond a GYIK. Az max jó ötlet vagy kiindulási pont, ha valami még nem jutott eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!