Nem féltek, hogy egyik ismerősötök olvassa ezt az oldalt és rátok ismer a kérdésetek alapján?
Figyelt kérdés
Gyakran az emberek olyan konkrétumokat adnak meg, hogy én tuti ráismernék. Főleg a "Szerelem, szex" kategóriában.2009. szept. 7. 19:36
11/13 anonim válasza:
utolsó vagyok--- és valószinű veszekedésekhez is vezetne, etc etc, szal nem ilyen egyszerűűű :D
12/13 anonim válasza:
Én sem félek, olyannyira nem, hogy néha küldök is linket egyes kérdéseimről vagy válaszaimról. Ezzel együtt egy-két kérdésnél én is kerülöm azt, hogy olyan dolgot írjak, amiből két másodperc alatt bárki beazonosíthat, de sokszor meg ilyesmit is megadok. És tudom, hogy ez a teljes anonimitás is bizonyos fokig illúzió. Ha valaki nagyon akar, azért itt is tud profilokat rajzolni. Én nem nagyon akarok, de pár figurát már önkéntelenül is felismerek a stílusáról, a szerkesztésmódjáról. És miért ne ismerhetne fel engem is más? De ez nem baj.
13/13 anonim válasza:
Én is olvastam már olyat, ami 99%-ban rám illett, és csodálkoztam is, hogy az nem én vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!