Nem féltek, hogy egyik ismerősötök olvassa ezt az oldalt és rátok ismer a kérdésetek alapján?
Én is ismerlek.....
Hello Béla mizu?Vagy András?Mindegy akkor is ismerlek és bemértem a kérdésed alapján a címedet és megtalállak.Odamegyünk 5-en 6-an 7-en és azt mondjuk majd,hogy:........HU!!!!
hátha megijedsz.
Félni nem félek... de nagyon személyes adatokat nem adok meg, mert.. mert nem :)
Pl. azt, hogy mikor és mit végeztem egyetemen nem szoktam leírni, mert kapásból 10millióról 10-re csökkenne a lehetőségek száma, hogy ki vagyok :)
De persze ha valaki rájönne nem esnék kétségbe :)
Szerintem meg nem csak ti lehettek ilyen helyzetben.........
Pl:Ugyanúgy fájhat másnak is a háta ugyanúgy kavarhat evvel avval,stb
Már volt itt olyan válasz, hogy ha nem tudtam volna jobban, akár én is irhattam volna, mert minden családi és egyéb adat egyezett - de nem én voltam.
Anyukám is olvasott már olyat, ami egyértelmüen rá vonatkozhatott volna, pedig nem róla volt szó.
Ha belegondolsz, hogy itt sok ezer bejentkezett ember ir, akkor nem valószinü, hogy egyértelmüen rá lehet valakire ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!