Most komolyan. Mire jó/ való a pontozás?
Egy nagy baromság. A hasznos válaszaimat, amivel tényleg dolgoztam, mert utánajártam, hogy segítsek valakinek, sosem értékelik.
Bezzeg, ha írsz egy személyes véleményt valamiről, mindig akadnak rosszindulatú pontozók, és ők baromira szorgalmasak. Szerintem 10 válaszomból 8-9 mindig hasznos, és korrekt is, mert csak akkor szoktam válaszolni, ennek ellenére folyamatosan csúszik le az értékelésem. De már nem érdekel. Sok a primitív ember, és kész.
Eredetileg az lenne az értelme, hogy a kérdező lássa, hogy mennyire "megbízható" az adott válaszoló.
Persze senki nem a rendeltetésének megfelelően használja, de még így is sokat elmond valakiről, ha mondjuk 30% alatt van az állandó értéke.
De találkoztam már 6%-ossal is. Azért azon nagyon sokat kell dolgoznia az embernek, nagyon sok baromságot össze kell hordania, hogy lemenjen 6%-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!