Most komolyan. Mire jó/ való a pontozás?
Az oldal szerkesztői biztos tudják miért jó ez (bár értelmét én sem látom, szerintem elég lenne csak bejelenteni a sértő dolgokat a moderátornak, azt annyi...).
Amúgy különösebben nem érdekelt soha a pontozás. Ha túl nyílt vagy és őszinte, tuti lenyomnak (és még bántónak sem kell lenned).
A másik:
Egyszer megkérdezték, hogy ért-e terhesség alatt valami trauma. Leírtam, hogy sajnos apukám meghalt.
Lepontozták.
Hát erre mit mondjak? Valóban haszontalan dolognak érzem apukám halálát, de aki erre is mínuszt nyom, biztos beteg. Ő baja.
Hogy felidegesítsük magunkat rajta :)
Nekem a legutóbbi az volt, hogy írtam a legjobb tudásom szerint valamit ami valaki szerint hülyeség volt, leírta az ellenkezőjét,majd alátámasztotta azzal, hogy neki ezt xy (más, nagyon okos ember) mondta. Erre mikor visszanézek, 0%on áll a válaszom. Mind ennek pedig az az oka, hogy a saját igazát azzal támasztja alá, hogy lepontoz, illetve még pár ember gondolom, akiket azzal lehetett meggyőzni, hogy "de hát az xy mondta"
És akkor ránézel a monitorra, tudod a saját igazad, és az a visszajelzés,hogy 0%. Ez akkor is idegesít, bosszant, ha nem akarom.
Szerintem is értelmetlen. Vagy akkor legalább csak a kérdező tudja értékelni a válaszokat, a többi válaszoló ne.
Még ott is sorozatos lepontozás van, ahol csak egy névre kérdeznek rá. Nevetséges.
Tök jó, már pontoznak. :)
Szerintem ez nem gáz, inkább vicces. Nevess egy nagyot és csók a nyomi nyomkodóknak. :)
Igen, szerintem is az lenne a korrekt, hogy aki kapta a válaszokat, értékelhesse, hogy számára hasznos-e vagy sem. Mert ugye egy objektív szakértő nincs, pl. mint a moderátorok, akik figyelik és ha úgy adódik, értékelik a válaszadót.
A kérdést meg szerintem mindenképp törölnék, mert ugyanaz a személy kérdez tök hasonló témában, csak másik kategóriában, biztos ezt sem engedik. Majd esetleg egy másik alkalommal, úgy ahogy írtad, egy kicsit másképp kiírom újból:-))) Köszi nektek, és szép napot!
Ez inkább kategória függő hogy mennyire hasznos ez a pontozási rendszer
Például a számítástechnika kategóriában nagyjából reális pontozások vannak de például a családi kapcsolatok kategóriában durván lepontoznak az ingerült sértődös anyucik ha az igazat írod le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!