Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Most komolyan. Mire jó/ való...

Most komolyan. Mire jó/ való a pontozás?

Figyelt kérdés
Annyira érdekelne már, hogy végiggondolta egyáltalán az, aki ezt ilyen rendszerben találta ki, hogy van-e értelme. Az, hogy a válasz hasznos vagy tényleg segít-e valakinek, azt senki nem pontozza. Azt viszont igen, hogy xy-nak tetszik-e a válasz, esetleg odalátja valaki a terhességet egy negatív teszt mellé is, stb... EZ HASZNOS? Kinek? Eddig nem érdekelt különösebben, de most olvastam, hogy valaki nem tartotta be a missed ab utáni szünetet, amit az orvos javasolt, hanem teherbe esett. Az összes olyan választ, amiben azt írták, hogy még várni kellett volna, és lehet, hogy probléma lesz, 0-ra pontozták... Ennyit erről.
2013. febr. 14. 10:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Én is nagyon sokszor felbosszantom magam ezen a hülye pontozáson,mert nincs értelme egyszerűen állandóan pontozgatni.Szerintem az lenne a jó,ha a kérdező értékelhetné a választ egyedül.
2013. febr. 14. 11:01
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

Az oldal szerkesztői biztos tudják miért jó ez (bár értelmét én sem látom, szerintem elég lenne csak bejelenteni a sértő dolgokat a moderátornak, azt annyi...).

Amúgy különösebben nem érdekelt soha a pontozás. Ha túl nyílt vagy és őszinte, tuti lenyomnak (és még bántónak sem kell lenned).

A másik:

Egyszer megkérdezték, hogy ért-e terhesség alatt valami trauma. Leírtam, hogy sajnos apukám meghalt.

Lepontozták.

Hát erre mit mondjak? Valóban haszontalan dolognak érzem apukám halálát, de aki erre is mínuszt nyom, biztos beteg. Ő baja.

2013. febr. 14. 11:04
 3/14 anonim ***** válasza:
56%

Hogy felidegesítsük magunkat rajta :)

Nekem a legutóbbi az volt, hogy írtam a legjobb tudásom szerint valamit ami valaki szerint hülyeség volt, leírta az ellenkezőjét,majd alátámasztotta azzal, hogy neki ezt xy (más, nagyon okos ember) mondta. Erre mikor visszanézek, 0%on áll a válaszom. Mind ennek pedig az az oka, hogy a saját igazát azzal támasztja alá, hogy lepontoz, illetve még pár ember gondolom, akiket azzal lehetett meggyőzni, hogy "de hát az xy mondta"

És akkor ránézel a monitorra, tudod a saját igazad, és az a visszajelzés,hogy 0%. Ez akkor is idegesít, bosszant, ha nem akarom.

2013. febr. 14. 11:06
 4/14 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem is értelmetlen. Vagy akkor legalább csak a kérdező tudja értékelni a válaszokat, a többi válaszoló ne.

Még ott is sorozatos lepontozás van, ahol csak egy névre kérdeznek rá. Nevetséges.

2013. febr. 14. 11:06
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
(szerintem is úgy kéne, hogy ha már van, hogy csak a kérdező értékel. Illetve néha olyan szívesen pontoztam volna egy-egy kérdező kommentjeit... Nem fair, hogy csak ő tud engem, amikor épp ő a bunkó. Ez se egyszer fordult elő)
2013. febr. 14. 11:10
 6/14 anonim ***** válasza:
49%
(lehet, hogy nem voltam teljesen érthető az előbb, szóval én úgy gondoltam a pontozást, hogy csak a kérdező tudná a válaszadókat pontozni és viszont. A válaszadók tudnák a kérdezőt pontozni (kizárólagosan) és akkor talán egy kicsit jobban összevethető a dolog, ha pl, gyanús "le" pontozás van)
2013. febr. 14. 11:14
 7/14 anonim válasza:
62%
Átrakták ezt a kérdésedet ide.A másikat is vagy ide tettek,v törölték,mert szerintük ebbe a kategóriába való.Kár h itt senki nem válaszol!Talán írd ki úgy:Anyukák,miért pontoztok? Szerintetek mi értelme?Talán így ott hagyják..
2013. febr. 14. 11:42
 8/14 anonim ***** válasza:
62%

Tök jó, már pontoznak. :)

Szerintem ez nem gáz, inkább vicces. Nevess egy nagyot és csók a nyomi nyomkodóknak. :)

2013. febr. 14. 11:53
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem is az lenne a korrekt, hogy aki kapta a válaszokat, értékelhesse, hogy számára hasznos-e vagy sem. Mert ugye egy objektív szakértő nincs, pl. mint a moderátorok, akik figyelik és ha úgy adódik, értékelik a válaszadót.

A kérdést meg szerintem mindenképp törölnék, mert ugyanaz a személy kérdez tök hasonló témában, csak másik kategóriában, biztos ezt sem engedik. Majd esetleg egy másik alkalommal, úgy ahogy írtad, egy kicsit másképp kiírom újból:-))) Köszi nektek, és szép napot!

2013. febr. 14. 12:30
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

Ez inkább kategória függő hogy mennyire hasznos ez a pontozási rendszer

Például a számítástechnika kategóriában nagyjából reális pontozások vannak de például a családi kapcsolatok kategóriában durván lepontoznak az ingerült sértődös anyucik ha az igazat írod le

2013. febr. 14. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!