Honnan tudom, hogy le vagy felpontoztak?
A megválaszolt kérdések listájában tudod visszanézni milyen kérdésekhez írtál. Ha a válaszodat elegen (minimum 2-3 ember) értékelték, akkor megjelenik százalékos értékben a válaszod hasznossága.
Abból pedig láthatod, hogy mások szerint az "mennyit ér". Felháborító lehet, ha tudod hogy a válaszod helyes (például egy konkrét kérdésnél egy konkrét helyes válasz), de azt mások szándékosan rosszul értékelik. Ez amiatt lehet rossz, mert a kérdező tévesen azt hiheti hogy rossz választ adtál.
Szubjektív kérdés és rá adott szubjektív válasz esetén már más a dolog, mindenki a saját nézőpontja szerint ellentétesen is gondolkodhat, és az emberek nem hagyják hogy a másiknak igaza legyen, vagy nem fogadják el hogy az ő véleményükön kívül másé helyes lehet, és kezdődnek az oda-vissza lepontozások. Aki a szívére veszi annak ez is rosszul eshet, de pár eset után mindenki megtanulja hogy mit vállal azzal ha ilyen kérdéseknél reagál. Főleg ha még vitatkozni is leáll a többiekkel.
A politika rovatot messziről kerüld el, és jó ha nem fejtesz ki szubjektív véleményt sem, mert tutira van valaki, akinek nem tetszik.
De volt egy olyan kérdés is, hogy ki mennyire elégedett az anyagi helyzetével, és mindenkit lepontoztak, aki olyan választ adott, hogy ő elégedett. Valami nagyon gonosz, irigy ember lehetett. És tele van ez a portál gyengeelméjűekkel, meg alacsony IQ szintűekkel. Úgyhogy a kezdeti 100%-odat Te sem fogod sokáig megőrizni!
De azért sok szerencsét!!! :)
Neked is köszönöm a választ! Amit tudtam megtettem az érdekedben a pontozással :-)
Igen, volt már szerencsém tanulatlan, kultúrálatlan lelki szegényekhez, akikkel össze is vitáztam...ne de úgy szép az élet, ha zajlik. Ezt is megtapasztaltam és lépek tovább :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!