Miért vannak durva válaszadók?
Figyelt kérdés
Nagyon szomorúan tapasztalom,hogy sokan kérnek segítséget nemcsak ebben az oldalban hanem másokbanis és sajnos vannak olyanok akik nagyon csúnya dolgokat vágnak az ember fejéhez.Mi a véleményetek?2008. jún. 4. 11:59
1/6 anonim válasza:
Mert 100 emberből az élet minden területén akad 1-2, akinek nem célja, hogy normális legyen másokkal. Itt miért lenne másképp?
2/6 anonim válasza:
Hát sajnos ilyenek az emberek.Nekem is van ilyen tapasztalatom+olyan is hogy kérdezek valamit és egyáltalán nem is arra vonatkozik a válasz.Hát az iyen is nagy segítség.Én próbálok nem foglalkozni velük.Mást nem tehetsz, mert talán csak az ő durva stílusukkal érnén el eredményt velük szemben, én odáig meg nem süllyedek le.
3/6 anonim válasza:
A nagy részük 14 éves körül van, nem találnak jobb szórakozást, azt hiszik ez menő.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszömöm a válaszokat!
2008. jún. 5. 10:53
5/6 anonim válasza:
azért,mert némelyik ember akkora orbitális baromságot kérdez, hogy másképp nem lehet válaszolni, lásd: lehetek-e terhes az orális szextől...
és társai
6/6 anonim válasza:
AZÉRT MERT VANNAK OLYAN IDIÓTÁK AKIK OLYAN FELESLEGES HÜLYESÉGET KÉRDEZNEK, MINT PL.: MIÉRT VANNAK DURVA VÁLASZADÓK? ENNEK A KÉRDÉSNEK MI ÉRTELME?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!