Miert vannak itt kotekedo, bunkoskodo valaszadok?
Figyelt kérdés
Van aki csak azert ir, hogy beszolhasson. Komolyan ma is kerdeztem valamit es olyan valaszt kaptam, hogy jott, hogy felalljak a geptol. PEdig nem volt kamukerdes, vagy provokalo sem. En mindig igyekszem a legnormalisabb es hasznosabb valaszt irni, ezt kapom cserebe, miert?2009. ápr. 23. 21:51
1/8 anonim válasza:
az ég kék, a fű zöld, az emberek többsége meg hülye. ez van.
3/8 anonim válasza:
nem minden billentyűzeten van ám ékezetes betű!!!
4/8 anonim válasza:
Hihetetlen, már a 2. kérdés itt is csak kötekedés :D Szánalmas...
Valaki itt éli ki magát, mert a valós életben egy darab kaki. Ez van, fogadd el.
5/8 anonim válasza:
3iknak, nem nem mindegyiken van, de be lehet állítani kb fél perces munka
6/8 A kérdező kommentje:
valakinek gondot jelentett ekezet az ekezet nelkuli irasom? azert annyira nem volt erthetetlen, hogy ne lehessen megerteni...de kotekedjetek csak...
2009. ápr. 27. 16:24
7/8 anonim válasza:
Aki ekezet nelkul ir, az nem biztos, hogy bena.
Talan nem ma kezdte, korabban meg tilos is volt ekezettel irni egyes helyeken, mert ugyebar nem tudhattuk, kinek hogy megy at, s nehogy valami krixkraxot lasson a kedves Olvaso...
8/8 anonim válasza:
Ja, es sot nem mindegyiken van, en pl Angliaba vagyok most, es itt nuku. Remelem megertetted ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!