Hogy ha sokan vannak a válaszadok, mért van az ha hozzászolok végig kell " guritani " a sok választ, nem lehetne valahogy sorszámozni az oldalakat? Üzemeltetöket kérdezem legföképp!
Nem támogatják.
Itt a kérdezőnek kell válaszolni, és előtte el kell olvasni az előző válaszokat is.
de, reagáltak már erre a felvetésre (most nem találom), valami olyasmit, hogy egy ember egy kérdésre egyszer válaszoljon (elötte meg olvassa el az addigi válaszokat), ez nem fórum, nem támogatják a fórumszerű használatot.
engem is zavar a dolg, de ez van.
Tegyük fel, hogy 1 ember még nem válaszolt egy 50 válaszos kérdésre, hát ha van türelme végiglapozni...
Egy ember egy kérdésre csak egyszer válaszoljon? Klassz, és mi van, ha a kérdés nem egyértelmű, vagy később eszébe jut még valami, és hozzáírja? (ugyanis hát egy elküldött választ már nem lehet javítani, kiegészíteni, ha lehetne, akkor meg lehetne oldani, hogy egy korábban írt választ kiegészítek, és nem írok még 2-3-4... stb. választ) Azért az oldal fenntartói is gondolkodhatnának...
Programozásilag MEGVALÓSÍTHATÓ lenne.
Pár nappal ezelőtt én is ezt akartam ide írni :P
Nahde hozzáraknám a saját verziómat is..:
Az oké, hogy csak egyszer válaszoljon egy ember.. de mi a helyzet a kérdezővel? Gondolom ő többször fog írni még.. most lapozgassa végig azt a soksok oldalt?
Szerintem meg lehetne oldani. Úgyis többször válaszolnak az emberek :S
Hát igen én is igy látom, tehát mért csak 1x válaszolhat az enber, meg itt van a kérdezö! Ö is lapozgasson állandóan, volt pl. egyik nap egy kérdés, amire 120 felett jött a válaszok száma, na az is remek volt.Én 2 x irtam bele és másnap is elolvastam, ki mit irt még hozzá.
Ezért gondoltam hátha az üzemeltetök is olvassák kérdésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!