Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Rendszeres válaszadók! Ki...

Rendszeres válaszadók! Ki miért válaszol?

Figyelt kérdés
Csak az érdekelne, mi a amiért rendszeresen válaszolgattok a GYK-n.
2011. aug. 8. 09:51
 1/9 szamóca.. ***** válasza:
100%
mer unatkozom és olyan rohadt okosnak képzelem magam hogy muszáj megosztanom mindnekivel ciklikus agymenéseim.
2011. aug. 8. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
vannak bizonyos témakörök, amiknél úgyérzem, hogy sokat segíthetek másoknak. Ezért :)
2011. aug. 8. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban főleg házifeladatok megoldásával szoktam foglalkozni, ill. olyan tudományos jellegű kérdésekre szoktam válaszolni amelyekre szinte biztos választ tudok adni. Másokon is segítek ezzel, de az IQ-met is meg szeretném őrizni és szerintem ennek feltétele, hogy nem szabad abbahagyni a gondolkodást (legalábbis gondolom).
2011. aug. 8. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Az elsőt adom ;D

Leginkább, mert unalmamban legalább másnak legyen jobb, ha már nekem szar, néha szeretek oltani és elküldeni mást a halál faszára ha rossz a kedvem, de legtöbb kérdésre igyekszem hasznosan és kedvesen válaszolni.

2011. aug. 8. 23:14
 5/9 anonim válasza:
76%
Mert aki kérdez, az valószínű hogy választ szeretne kapni, ezért megpróbálok tőlem telhetően segíteni.
2011. aug. 11. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Szeretek sokat beszélni, itt legalább "meghallgatnak"! :-)

El lehet vitatkozni, szerintem ez kell a csajoknak!

2011. aug. 11. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert unatkozom, és nincs mit megnéznem. Ráaldásul így segítek másoknak is...
2011. aug. 14. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Segítségből.

Általában szubjektívebb jellegű kérdéseknél mondom el a véleményem.

2011. aug. 17. 00:57
 9/9 makkjános válasza:
46%
annak elkerülése érdekében, hogy elvigyenek vizsgálni az UFO-k
2011. aug. 30. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!