Ez meg mi a .. jelent?
Mert kiskorú vagy. Nem tudom, mit nem értesz ebben.
Az tényleg furcsa, hogy idáig nem volt ilyen.
Jó kérdés!
Valóban, honnét tudják, hogy a kérdező kiskorú??????
Amikor regisztrálunk, semmi ilyen infót nem kérnek tőlünk, akkor milyen adatbázisból szedik ki az itt levők korát. És egyéb adatok birtokában is vannak??????
Nem értem, nekem az előbb törölték a kérdésem, enyhén paprkikásnak találom, hogy rajtam kívülálló személyek döntik el milyen célzattal írtam ki egy kérdést. Szerintük ismerkedési célzattal, és punk-tum. Szerintem meg nem akartam ismerkedni, még csak nem is szerepelt ilyesmi a kérdésben.
Ja, és ha ide most kiírnék egy "miért törölték a kérdésemet" kérdést, tuti törölnék, mondván hogy erről a moderátorokat kérdezzem... Hát én meg nem fogok e-mailezgetni azért, amire itt jóesetben fél perc alatt megkapom a nem "hivatali nyelven" íródott választ többféle nézőpontból.
"Honnan tudják hogy hány éves vagyok?"
Semmiből, csak ha azt írod tizenöt éves vagy, akkor tizenötévesként ítélnek meg. De más kérdésben is utalhatsz úgy valamire, (akár még fiatal felnőttként is), hogy az úgy jöjjön le nekik mintha kiskorú lennél...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!