Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ez meg mi a .. jelent?

Ez meg mi a .. jelent?

Figyelt kérdés

[link]

Mi az hogy nem tehetek fel kérdéseket szerelem szex témakörben???

2013. jan. 31. 20:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Illetve MIÉRT nem tehetek fel?
2013. jan. 31. 20:53
 2/13 anonim ***** válasza:

Mert kiskorú vagy. Nem tudom, mit nem értesz ebben.

Az tényleg furcsa, hogy idáig nem volt ilyen.

2013. jan. 31. 21:03
 3/13 anonim ***** válasza:
14 évesen szexelni, és hozzászólni a fórumon, tudod ezt még a törvény is tiltja.
2013. jan. 31. 21:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Mert honnan tudják, hogy kiskorú???
2013. jan. 31. 21:55
 5/13 anonim ***** válasza:

Jó kérdés!

Valóban, honnét tudják, hogy a kérdező kiskorú??????

Amikor regisztrálunk, semmi ilyen infót nem kérnek tőlünk, akkor milyen adatbázisból szedik ki az itt levők korát. És egyéb adatok birtokában is vannak??????

2013. febr. 1. 11:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem értem, nekem az előbb törölték a kérdésem, enyhén paprkikásnak találom, hogy rajtam kívülálló személyek döntik el milyen célzattal írtam ki egy kérdést. Szerintük ismerkedési célzattal, és punk-tum. Szerintem meg nem akartam ismerkedni, még csak nem is szerepelt ilyesmi a kérdésben.

Ja, és ha ide most kiírnék egy "miért törölték a kérdésemet" kérdést, tuti törölnék, mondván hogy erről a moderátorokat kérdezzem... Hát én meg nem fogok e-mailezgetni azért, amire itt jóesetben fél perc alatt megkapom a nem "hivatali nyelven" íródott választ többféle nézőpontból.

2013. febr. 1. 14:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja, és már kérdésemet is rakták át más témakörbe nem is egyszer. Szerintem el se olvassák rendesen és úgy törlnek/rakosgatnak. Ezt azért feltételezem, mert pl egyik kérdésemnél külön írtam, hogy bár fiú az illető, nagyon jó a viszonyunk és LEGJOBB BARÁTOK vagyunk. Átrakták szerelem szexbe... -_-
2013. febr. 1. 14:21
 8/13 anonim ***** válasza:

"Honnan tudják hogy hány éves vagyok?"

Semmiből, csak ha azt írod tizenöt éves vagy, akkor tizenötévesként ítélnek meg. De más kérdésben is utalhatsz úgy valamire, (akár még fiatal felnőttként is), hogy az úgy jöjjön le nekik mintha kiskorú lennél...

2013. febr. 1. 14:23
 9/13 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek pedig inkább szerelem jellegű volt a kérdése nem pedig szexuális. Jó tudni, hogy már a vonzódáshoz is korhatár van.
2013. febr. 1. 14:25
 10/13 anonim ***** válasza:
gondolom az e-mail cím alapján állapítják meg (amikor csinálsz egy címet, kérik a születési éved, lehet, h a gyk ezt vhogy le tudja ellenőrizni)
2013. febr. 1. 15:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!