Míért olyan zavaró ha dumálunk GyK-n?
Figyelt kérdés
Ha felteszek egy kérdést, és beszélgetés alakul ki, törlik... Most ezt is fogják? :D2013. jan. 26. 00:37
11/39 anonim válasza:
Lilla azon a pár emberen kívül aki tegnap megvédte, elég sok embert idegesít. Azt nem említetted neki foleyka?:)
12/39 Pretty Ballerina válasza:
Ahhoz nem telt el elég idő, hogy annyian jelenthessék a kérdést szerintem.
13/39 anonim válasza:
Ez biztos nem így van... akkor simán jelenthetnének normális dolgokat is trollkodásból és törlődne.
Plusz mindig van valami figyelmeztetés pirossal, ha törlik egy kérdésed. Ezeknek a szövege pedig változó, nem mindig ugyan az.
Nekem pl. már jó párszor írt úgy is modi, hogy a helyesírás szabályait se vette figyelembe. Pl. volt egy olyan eset, úgy kb. 5 felhasználóval ezelőtt, hogy ezt írta konkrétan:
"Tisztelt Felhasználónk!
ha nem változtatsz a magatrasásodon ,akkor kénytelen leszek törölni téged!"
14/39 anonim válasza:
Először is ne becézz,mert azt rühellem,kösz.
Másodszor pedig ketten,vagy hárman a kérdezővel együtt mondták ezt és csak azok akiknek kint a neve és megvédtük voltak vagy 10-en.
15/39 anonim válasza:
11-es: Mindenkinek joga van a saját vélemény kinyilvánításához. Nyugodtan lehet utálni :D
16/39 anonim válasza:
Sísí, talán a privatot jobban kedvelik. Ovatosan azért ha valakit kitiltanak akkor a sz.gépét is megjegyzik.
17/39 anonim válasza:
Romero, csak IP-t és felhasználót tiltanak. IP váltás után nyugodtan regisztrálhatsz újra.
18/39 anonim válasza:
Ma hajnalban törölték egy kérdésem, azzal indokolták, hogy "ez valójában eldöntendő kérdés" - bazze', melyik nem az?!
19/39 anonim válasza:
Neked megindokolták?
Én kétszer írtam is nekik és úgy sem kaptam választ.
20/39 anonim válasza:
Hola, Lilla De Lumbulábi, nem chak ip-et tiltanak amikor mobil nettel akartam akkor sem ment
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!