Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogy itt a...

Robi.88. kérdése:

Miért van az, hogy itt a GYK-n sokan még a nick nevüket sem vállalják?

Figyelt kérdés
Természetesen ezek az emberek a legnagyobb kritikusok, ők tudnak a legjobban mindent, beszólnak mindenkinek, persze csak a névtelenség biztonságában, személyesen meg gyógyegerek:)

2013. jan. 10. 09:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ja 24,25 éves vagy budapesti szereted a csocsot meg a vokált.így még szűkebb
2013. jan. 10. 10:33
 12/19 Julie S ***** válasza:
És ha a google-ben még ezt is hozzácsapod: site:gyakorikerdesek.hu, akkor csak innen ad találatot. :)
2013. jan. 10. 10:54
 13/19 A kérdező kommentje:
Értelek titeket igazatok van de nem teljesen erre irányult a kérdésem! Most beszélhetnenk egy másik oldalrol is, de valoszinu a kérdést fogalmaztam meg rosszul, a lényeg az h sokan csak név nélkul mernek szidni masokat és beszologatni, mert ilyen gyávák.
2013. jan. 10. 11:00
 14/19 Julie S ***** válasza:
Ez nem gyávaság, hanem kényelem. :)
2013. jan. 10. 11:08
 15/19 anonim válasza:
100%

Ha én most regisztrálok egy niicket leoltotroll5443 néven és úgy osztom az észt mennyivel leszek gerincesebb mint az anonymusok?!

(amúgy nekem is a vezeték nevem a nickem és nekem is ritka nevem van)

2013. jan. 10. 15:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul olyan is, hogy egy válasz ne tetszik valakinek, ezért lepontozza később más válaszodat is.

Jobb tiszta lappal hozzákezdeni egy másik kérdéshez.

2013. jan. 10. 17:33
 17/19 anonim ***** válasza:

16-os vagyok. Nem a beszólogatásra értettem, hogy azért nem tetszik, csak mindenkinek lehet más véleménye.

Aki sűrűn beszólogat azt valószínűleg le is pontozzák, így ha nem bosszúból pontoznak, hanem a válasz miatt, akkor az előbb utóbb meglátszik a százalékon.

2013. jan. 10. 17:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Minek kell vállalnom?

Úgyis aki nagyon tudni akarja, akkor ír nekem privátot és a válaszomnál látja is a felhasználónevemet.

Úgy gondolom, hogy mivel nem kötelező láthatóvá tenni a felhasználó nevemet, akkor minek tegyem láthatóvá?

2013. jan. 12. 12:08
 19/19 anonim válasza:

Visszakérdezek

Mennyivel jobb az aki névvel ír. Az is csak egy nick név. Az is csak egy álruha. attól még lehetnek ők is "gyógyegerek" személyesen. Egyedül, arra mondhatnád h biztos h nem "gyógyegér" aki a saját teljes nevét írja be nick névnek. De ennek az oldalnak pont az a lényege h névtelenül kérdezek.

Ugyan mitől jobb h puncimumus néven válaszolok vagy anonim? Akkor kemény csóka lennék ha látnád hogy kivirágszál12 a nick nevem?

2013. jan. 16. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!