Miért van az, hogy itt a GYK-n sokan még a nick nevüket sem vállalják?
Ha én most regisztrálok egy niicket leoltotroll5443 néven és úgy osztom az észt mennyivel leszek gerincesebb mint az anonymusok?!
(amúgy nekem is a vezeték nevem a nickem és nekem is ritka nevem van)
Előfordul olyan is, hogy egy válasz ne tetszik valakinek, ezért lepontozza később más válaszodat is.
Jobb tiszta lappal hozzákezdeni egy másik kérdéshez.
16-os vagyok. Nem a beszólogatásra értettem, hogy azért nem tetszik, csak mindenkinek lehet más véleménye.
Aki sűrűn beszólogat azt valószínűleg le is pontozzák, így ha nem bosszúból pontoznak, hanem a válasz miatt, akkor az előbb utóbb meglátszik a százalékon.
Minek kell vállalnom?
Úgyis aki nagyon tudni akarja, akkor ír nekem privátot és a válaszomnál látja is a felhasználónevemet.
Úgy gondolom, hogy mivel nem kötelező láthatóvá tenni a felhasználó nevemet, akkor minek tegyem láthatóvá?
Visszakérdezek
Mennyivel jobb az aki névvel ír. Az is csak egy nick név. Az is csak egy álruha. attól még lehetnek ők is "gyógyegerek" személyesen. Egyedül, arra mondhatnád h biztos h nem "gyógyegér" aki a saját teljes nevét írja be nick névnek. De ennek az oldalnak pont az a lényege h névtelenül kérdezek.
Ugyan mitől jobb h puncimumus néven válaszolok vagy anonim? Akkor kemény csóka lennék ha látnád hogy kivirágszál12 a nick nevem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!