Mi a fenének van ez az állandó lepontozósdi itt a gyakorin? Ki az, aki mindig mindenkit lepontozgat? Miért nem szünteti már meg végre a gyakori?
26-os!
A múltkor épp hétvégén volt egy kis időm, és valami megszállhatott, mert komolyan legalább másfél órát (nyilván nem megállás nélkül azért) kerestem egy bonyolultabb kérdésre a választ. Gondoltam, én is profitálok belőle, mert azt a területet kevésbé ismertem alapból.
Összeállítottam, leírtam, linkelgettem. Volt benne jogszabályi hivatkozás, minden.
Asszem, valami 23%-os lett a végén a válasz... Na, ezen kiakadtam, és tényleg nem azért, mert annyira a százalékaimat lesem, és még csak igazából köszönömöt sem annyira vártam (illetve inkább úgy mondom, hogy nem is számítottam ilyesmire itt...), de azért ez... Szó szerint rosszul esett.
Nagyon egyszerű a válasz.
Magas pontszámot úgy tudsz elérni, ha minél jobban szapulod a férfiakat!
Viszont ha megjegyzést mersz tenni az évekig otthon lébecoló és közben ipari méretű seg.get növesztő unatkozó kismamákra, akkor meg jól lepontoznak majd...
Itt is itt jár a lepontozó. Tényleg nem értem mi az értelme.
A kérdezőnek kéne eldönteni, hogy hasznos vagy nem hasznos a válasz.
Nem tudják megszüntetni, nagyon egyszerű.
Ha nem létezne pontozás egyáltalán, akkor az volna a baj, hogy túl sok hülye válasz lenne és nem látva a pontozási arányt sokan komolyan vennék ezeket a válaszokat ( na nem mintha a pontozási arány a legoptimálisabb lenne, de azért valamennyire hasznos ).
Ha csak a kérdező pontozhatná a saját kérdését akkor az lenne a gond, hogy a kérdező csak szubjektíven pontozna és nem volna fair bizonyos válaszolókra nézve.
Mindez azért van így, mert ez egy anonim oldal. Olyan fórumokon ahol a tagokhoz nyilvános regisztráció is fűződik, ott kicsivel másképp mennek a dolgok, lásd a Y!Answers-t, ahol mindegyik tag mellé hozzá van csatolva a jó válaszainak az aránya, de ott sokkal testre szabottabban működik a pontozás és a helyezés is.
Amúgy egyetértek azokkal, akik szerint ezért nem kell keseregni. Tudok még itt is elég sok szívós és kitartó válaszolót, akiket durván lepontoznak szinte mindig, már 40% alatt járnak, de semmi sem veszi el a kedvüket a további válaszolgatástól ( xD )
Tudom.
Sajnos én is nagyon ideges tudok lenni amikor lepontoznak.
Én is gyakran utána szoktam járni a dolgoknak és úgy válaszolok!
Egyébként sajnos nem lehet semmit tenni ez ellen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!