Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi a fenének van ez az állandó...

Mi a fenének van ez az állandó lepontozósdi itt a gyakorin? Ki az, aki mindig mindenkit lepontozgat? Miért nem szünteti már meg végre a gyakori?

Figyelt kérdés
Egy példa a sok közül: Az előbb is, fentebb egy kérdés valakitől, hogy mi a vélemény a Helga névről. Van akinek tetszik, van, akinek nem. Ez nem hasznos-nem hasznos típusú kérdés, ez mindenki szubjektív véleménye, hogy tetszik-e, vagy sem. Erre egy hülye mindenkit lepontoz, azt is, akinek tetszik, azt is, akinek nem. És még sorolhatnám a példákat. Miért nem szüntetik már meg végre?
2013. jan. 7. 23:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%
#23, nekem az tetszik, amikor valaki feltesz valami jogi kérdést, az ember bemásolja a megfelelő paragrafust (semmi egyebet), aztán jön csekélyértelmű fotelforradalmár, és jól lepontozza... a multkor a KRESZ-nek a gyermekülésekkel kapcsolatos paragrafusát pontozta le valaki ügyesen, amikor a kérdés a "muszáj-e a taxiban a gyerekülés" volt... azt mondjuk a mai napig nem tudom, hogy ha szerinte erre nem a KRESZ a hasznos felelet, akkor mi...
2013. jan. 7. 23:59
 22/28 anonim ***** válasza:
82%

26-os!

A múltkor épp hétvégén volt egy kis időm, és valami megszállhatott, mert komolyan legalább másfél órát (nyilván nem megállás nélkül azért) kerestem egy bonyolultabb kérdésre a választ. Gondoltam, én is profitálok belőle, mert azt a területet kevésbé ismertem alapból.

Összeállítottam, leírtam, linkelgettem. Volt benne jogszabályi hivatkozás, minden.

Asszem, valami 23%-os lett a végén a válasz... Na, ezen kiakadtam, és tényleg nem azért, mert annyira a százalékaimat lesem, és még csak igazából köszönömöt sem annyira vártam (illetve inkább úgy mondom, hogy nem is számítottam ilyesmire itt...), de azért ez... Szó szerint rosszul esett.

2013. jan. 8. 00:07
 23/28 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon egyszerű a válasz.

Magas pontszámot úgy tudsz elérni, ha minél jobban szapulod a férfiakat!

Viszont ha megjegyzést mersz tenni az évekig otthon lébecoló és közben ipari méretű seg.get növesztő unatkozó kismamákra, akkor meg jól lepontoznak majd...

2013. jan. 8. 03:42
 24/28 anonim válasza:
53%
Ha jó választ adsz, azért pontoznak le, mert túl jó volt, és nem a pontozgatóknak jutott előbb az eszébe, így míg Te kapsz egy zöldet, addig ő jó esetben egy kéket! :) Ha használsz mosolygós jelet, azért pontoznak le, ha nem azért. :D Ha ékezet nélkül írok, mert a nyomorult telefonomon nincs ékezet, de ugyan azt írom, mint más csak, csak marad a szépséghiba, jön a piros! :) Ha nem tetszik egy név, azért, ha tetszik 2válaszolónak, akkor azért. Ha van véleményed, ami hasznos, de a kockák nem értik meg, tudod, a csőlátás miatt, akkor azért! Ha felvetted a férjed nevét, azért, ha nem, hogy gondoltad?! azért is. Ha férjnél vagy, persze miért is ne jönne a piros, ha nem vagy, akkor meg biztos azért pontozol, mert a kutyának se kellesz. :) Ha a gyereket már 5hónapos korától hozzátáplálod almával, akkor azért, ha szoptatsz 2évig, azért. Ha áájjjfonod van, azért, ha nincs, azért... szóval itt mindig ez megy, sírna egy kört egynémelyik, ha tudná, mennyire buta és szánalmas! :D ne felejtsétek el ezt is lepontozni! :) Köszi
2013. jan. 8. 04:03
 25/28 anonim ***** válasza:
84%
Nem olvastam végig a válaszokat, de én direkt a lepontozás miatt töröltem az előző nicknevemet. Annyi a rosszindulatú ember, ezek azt élvezik, hogy mást megbántanak? Tudom,h hogy nem kéne vele foglalkozni, de nekem rosszul esik, ha lepontoznak. Főleg ok nélkül.
2013. jan. 8. 09:30
 26/28 anonim ***** válasza:
77%

Itt is itt jár a lepontozó. Tényleg nem értem mi az értelme.

A kérdezőnek kéne eldönteni, hogy hasznos vagy nem hasznos a válasz.

2013. jan. 8. 18:33
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudják megszüntetni, nagyon egyszerű.

Ha nem létezne pontozás egyáltalán, akkor az volna a baj, hogy túl sok hülye válasz lenne és nem látva a pontozási arányt sokan komolyan vennék ezeket a válaszokat ( na nem mintha a pontozási arány a legoptimálisabb lenne, de azért valamennyire hasznos ).

Ha csak a kérdező pontozhatná a saját kérdését akkor az lenne a gond, hogy a kérdező csak szubjektíven pontozna és nem volna fair bizonyos válaszolókra nézve.

Mindez azért van így, mert ez egy anonim oldal. Olyan fórumokon ahol a tagokhoz nyilvános regisztráció is fűződik, ott kicsivel másképp mennek a dolgok, lásd a Y!Answers-t, ahol mindegyik tag mellé hozzá van csatolva a jó válaszainak az aránya, de ott sokkal testre szabottabban működik a pontozás és a helyezés is.

Amúgy egyetértek azokkal, akik szerint ezért nem kell keseregni. Tudok még itt is elég sok szívós és kitartó válaszolót, akiket durván lepontoznak szinte mindig, már 40% alatt járnak, de semmi sem veszi el a kedvüket a további válaszolgatástól ( xD )

2013. jan. 26. 20:35
 28/28 GyakoryKrisztina ***** válasza:
100%

Tudom.

Sajnos én is nagyon ideges tudok lenni amikor lepontoznak.

Én is gyakran utána szoktam járni a dolgoknak és úgy válaszolok!

Egyébként sajnos nem lehet semmit tenni ez ellen!

2020. ápr. 29. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!