Mi a fenének van ez az állandó lepontozósdi itt a gyakorin? Ki az, aki mindig mindenkit lepontozgat? Miért nem szünteti már meg végre a gyakori?
Jobban belegondolva sok értelme nincs. Annak legalábbis biztos nincs, hogy bárki pontozhat. Ha egy válasz segítőkész, azt úgy is látjuk, aztán, hogy hasznos lesz-e, sokszor még a kérdező sem tudhatja pontosan, csak az idő dönti el, hogy ha megfogadja a tanácsot, beválik-e?
Sokszor még az sem jelent semmit bizonyos témákban hasznosság szempontjából, hogy valakivel többen értenek egyet.
Arra talán jó, hogy egy egyszerű visszajelzés arra, hogy a kérdező mennyire értékeli a választ. De ehhez elég lenne a kérdezőnek pontozni, mert ha én kérdezek valamit, amire nekem valaki válasza hasznos, akkor nem számít az, hogy a sokadik idegennek itt a fórumon tetszik-e, vagy nem.
Ez engem is kiakaszt. Én mindig igyekszem hasznos és segítőkész válaszokat írni, sokszor utána néznek rendesen (ált. jogi dolgoknak, mert jogász vagyok, és szoktam segíteni), szóval mondhatni, hogy "dolgozom" a válaszon, erre jön valaki, és egy gombnyomással csak lepontoz. Nem a pont miatt idegesít, hanem ez a hozzáállás, amit ez az egész mutat. Állítom, hogy sokan el sem olvassák, mit ír a másik, csak nyomja a gombot, és kész.
Vagy a másik dolog: mikor véleményt kérdeznek, pl. tényleg, hogy tetszik-e valami. Akkor az hogy lehet "nem hasznos", ha leírom a véleményemet?? Hisz az volt a kérdés... Sokan már arra is lepontoznak, ha merészelek mást gondolni, mint ők. Ez elég szánalmas...
Szerintem is a legjobb lenne megszüntetni ezt az egészet, hogy ne ezen éljék ki magukat egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!