Volt már olyan hogy a moderátor bácsik törölték a kérdésedet?
Figyelt kérdés
Jogosnak tartottad? Tettél panaszt?2013. jan. 5. 15:56
21/24 anonim válasza:
de tényleg, a kitiltáshoz mi kell? kb. 10 törölt kérdés? mert én nem szoktam ilyen kérdéseket feltenni, csak párat sikerült, és többet nem is szeretnék. akkor ugye nem tilthatnak ki?
22/24 anonim válasza:
Neemhiszem h. 10 kell hozzá..
Én anno feltettem egy kérdést 3x is(ugyanazt a kérdést)
a 3. alkalommal kitiltottak az oldalról xD
am. jogos volt..azt kérdeztem meg,hogy tudja-e valaki,hogy a KIKÁba hány órás műszakkal dolgoznak kb a biztonságiak:D
am nem...valami PC játékot akartam letölteni..:)
Akkoriban még fel voltam háborodva,hogy az én kérdésemet törlik,az oldalon meg hemzsegnek az ehhez hasonló kérdések,de ma már nem érdekel.Nem érdekel mert ugyanakkor meg nagyon sok mindent itt tudtam meg,sok segítséget kaptam már a kedves felhasználóktól és ezt szeretném is még 1x megköszönni :))
17/L
23/24 anonim válasza:
Igen, egyszer volt. Átböngésztem a szabályzatot, de nem értem, hogy miért törölték. (nem találtam meg azt a pontot, amin megsértettem volna) Nem tettem végül panaszt, úgysem tudok mit csinálni :)
24/24 anonim válasza:
volt már és panaszt ugyan nem tettem de tök h ülyeségnek tartottam, egyáltalán nem volt jogos.. teljesen normális kérdés volt -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!