Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Volt már olyan hogy a moderáto...

Volt már olyan hogy a moderátor bácsik törölték a kérdésedet?

Figyelt kérdés
Jogosnak tartottad? Tettél panaszt?
2013. jan. 5. 15:56
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%
Volt. Egyszer azt mertem megkérdezni, hogy milyen fajta hőpapíron van a győri helyijáratos bérlet, amit az automata nyomtat. Úgy letörölték, mintha azt kérdeztem volna, hogy hogyan kell pénzt hamisítani...
2013. jan. 6. 20:29
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer törölték, de az mondjuk jogos volt.

Azt kérdeztem, hogy lehet feltörni az egyik családtagom emailjét? (nem csináltam volna vele semmit, csak meg akartam nézni egy-két dolgot)

Az emailjéhez aztóta se sikerült hozzáférnem, de már nem is fontos.

De hát ez van.

2013. jan. 7. 21:12
 13/24 Quorra ***** válasza:
100%
Jó pár kérdesemet törölték. Sok nem volt jogos! Arról nem is beszélve, hogy minden 3-4. válaszomat törlik, ezek se jogosak sokszor!
2013. jan. 8. 16:02
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt hogy a válaszomat is törölték,pedig nem volt benne semmi olyasmi.
2013. jan. 22. 17:17
 15/24 anonim válasza:
100%
nekem volt, hogy tényleg csak szórakoztam, de ma teljesen normális kérdést tettem fel, és törölték...Hát én azt hittem a guta megüt..
2013. jan. 30. 22:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

igen volt... (már 3x is)

pedig szerintem nem sértettem meg vele semmi szabályzatot

max aki hozzá szólt..

(eelolvastam mindent erről az oldalról és én úgy gondolom hogy tisztességgel használtam/használom)

amúgy nagyon sokat köszönhetek ennek az oldalnak!!! nagyon okos és ügyes ember volt aki kitalálta!!!!!!!!! :)))

2013. febr. 7. 16:08
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Volt. egyszer jogos volt.

másik két alkalommal nem értettem, miért törölték. egyszer egy PrintScreen képet tettem be egy weboldalszerkesztővel átszerkesztett gyakorikerdesek.hu oldalról, szerintem semmi olyan nem volt rajta, aminek nem kellett volna, humor kategóriába tettem, és ugyanaz a kérdés volt a képen végig, és 367783634 válasz volt mindegyik kérdésre, vagy több. ezt törölték.

egy másikat is töröltek, szerintük megszegtem a szabályt, hogy nem társkereső oldal ez, és állítólag meg akartam találni valakit ezzel a kérdéssel. arról szólt a kérdés, hogy ha töröltek valakit az oldalról és előtte beszélgettünk, van-e esély, hogy újra megtalál, mik a tapasztalatok. most rá lehet fogni, hogy ezt a kérdést is azért írtam, hátha megtalál így az illető, de ez hülyeség. annyi embert törölnek, gondolom, majd pont ő fog itt járni és ezt olvasni, és névtelenül ki is találja, hogy ő az. Ebben az esetben reklamációt is tettem, de nem kaptam kielégítő választ. szubjektív, mi számít olyan kérdésnek, amit szabályszegőnek ítélnek meg. ennyivel lehetne rengeteg kérdést is törölni, mert ráfogható, van, aki jelentkezik a kérdezőnél, mint jelölt, a kérdéssel kapcsolatban. na, most lehet ezt is törlik, amit ide írtam, pedig nincs benne semmi, kulturáltan pedig lehet véleményt nyilvánítani.

2013. márc. 29. 19:59
 18/24 anonim ***** válasza:

16. kétségkívül nagyon okos dolog, de rengeteg hátránya is van. Csak próbaképpen volt, amikor ráírtam olyan emberekre, akik más embereket kerestek itt a tevékenységükhöz és megjátszottam, mintha én is jelentkeznék náluk. hát jobb, ha nem tudjátok meg, miket művel 1-2 ember, eléggé erkölcstelen és durva. és sajnos van, amikor 10 percen át vagy hosszabb ideig nem is törlik ezeket a kérdéseket, és annyi idő alatt azért elég durva dolgok történnek, amikkel lazán tönkrevágják más emberek egész életét is akár.

megértem, hogy nem tudnak egyszerre mindenhol ott lenni a moderátorok, nem is őket vádolom, csak a tényt írom, hogy olyan dolgok is folytak/folynak itt, amit nem is szeretnék megemlíteni.

2013. márc. 29. 20:27
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lett vna. Egy csomó kérdésemet töröltek már. Mostanában 2x meggondolom, hogy mit írok ki, mert szoktam beszélni itt pár emberrel, akiket nem szívesen veszítenék el az miatt, hogy esetleg kitiltanak.

Am. engem a Facebook oldalukról kitiltottak amit nem nagyon értek.

2013. márc. 30. 10:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt,hogy jogos volt,kerestem valakit,azért törölték,de volt,amikor nem értettem mért lett törőlve!Nem tettem panaszt!Mi kell ahhoz,hogy kitíltsanak,jó azt írták,hogy változó,hány után dobnak ki,de más miatt esetleg?
2013. márc. 30. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!