Volt már olyan hogy a moderátor bácsik törölték a kérdésedet?
nem volt.
De ha szabályszegő a kérdésed, ne csodálkozz, hogy törlik!
Volt.
Nem és nem.
Kaptam választ máshol.
Volt például megkérdeztem hogy ha nem akarok chipet a kutyámba akkor feljelent-e az állatorvos. Ezt valamiért gyorsan törölték.
Amit végképp nem értek, volt olyan hogy kiírtam egy átlagos kérdést, sok hétig érkeztek rá a válaszok szépen, majd úgy döntöttem hogy kiemelem a kérdést, kiemeltem és 5 percen belül törölték :D
Régebben volt, pl mit csinálnak falun a kismacskákkal, hogy teszik el láb alól kérdésemet.
A dolog ellen vagyok, de létezik és épp ezért tettem fel a kérdést.
Az igazságot el kell hallgatni.
Nekem is beszóltak már a moderátorok, lentebb van is egy kérdésem. Azzal magyarázta a stílusát, hogy én, hogy beszéltem vele. Pedig nem neki mondtam, hanem ide írtam. Nekik egy teljesen normális választ írtam, amire azóta kaptam rendes választ.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem tartottam jogosnak, meg is kérdeztem, hogy mi a baj vele.
Panaszt kinél lehet tenni egyébként? :) De úgyse éri meg.
Kiírtam egy kérdést, hogy szerintetek néha nem sok-e, amit itt csinálnak a moderátorok, vagy valami hasonló, már nem emlékszem, erre egy pirosbetűs válasz ma reggel a nyitóoldalon, hogy tisztelt felhasználónk, ha valamit meg akarsz tudni az oldalról, akkor az info@gyakorikerdesek.hu-ra írj, ne az oldalt "szemeteld tele" az ilyen kérdésekkel.
Nos, ez a "Tisztelt" felhasználó, és a a rágalmazás, hogy "szemetelek", szerintem ellentmond egymásnak, felháborító.
1; Nem a Tisztelt Moderátort kérdeztem, hanem az oldal látogatóit, hogy miként vélekednek erről/róluk.
2; Itt sehol nem volt szemetelés, az más dolog, hogy a Mélyen tisztelt Urak, ezt rossz néven veszik. Olyanok mint valami rossz ügynökök, ezzel csak magukat járatják le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!