Igaz az, hogyha olyan kérdést teszek fel, amire sokan válaszolnak (10-20-50-100) akkor annál több pontot kapok?
Figyelt kérdés
Tehát minnél több válasz érkezik a kérdéseimre, annál feljebb kerülök a toplistán a pontok alapján?2009. aug. 25. 14:27
1/4 anonim válasza:
És akkor mi van, ha a toplistán feljebb kerülsz???...
És mi van akkor, ha a toplista élére kerülsz : megnyerted a Toplista Nagydíjat?... :D
2/4 A kérdező kommentje:
Én feltettem egy kérdést. Bár sejtettem hogy lesz itt is legalább egy hülye, aki tök másról kezd el beszélni, de nem gondoltam volna hogy már az első válaszoló lesz az :D
2009. aug. 25. 14:44
3/4 anonim válasza:
Szia! Az, hogy olyan kérdéseket teszel fel, amelyekre ömlenek a válaszok, nem elég arra, hogy a toplistán előrébb kerülj. Ugyanígy fontos az értékelés és a válaszadás is. Ha előrébbre szeretnél kerülni, foglalkozni kell az oldallal rendszeresen. Nem kis munka. Tapasztalatból írom.
4/4 anonim válasza:
Nem igaz. Mindegy hány válasz érkezik rá, sőt még ha egyetlen egy válasz sem érkezik, akkor is ugyanannyi pontot kapsz. 3-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!