Kitaláltam 2 dolgot! Hülyeségek?
1.Hogy mondjuk ha egy kérdésre jön 40-en válasz ne kellejn ott egyesével lapozgatni,hanem alul/felül belenének számozva az oldalak és csak arra kéne kattintani.
2.Az,hogy a kérdéseded eddig,hányan nézték meg.Lehet,hogy hülyeség ,de engem azért érdekelne,nemtudom más,hogy van ezzel.
Szerintetek ezt valahogy valóra lehet váltani??
Nem hülyeség. Az első része alapvető lenne egy ilyen oldalon, ugyanúgy mint az, hogy az oldalaknál legyen 'előre' és 'vissza' gomb is, ne csak a számok.
A második felvetésed is jó, sokakat érdekelhet, hogy hányan nézték meg, pl engem is, most, hogy így mondod :)
Mit lehet tenni az érdekében? Írni pár levelet az üzemeltetőnek, majdcsak megunja, főleg ha sokan zaklatják ezzel :)
Ja nem ugy találtam ki,hogy ÉN találtam ki,csak most pl teszveszen fent voltam és megnéztem hányan látták az aukciómat.És jöttem ide és máritt is néztem volna meg :)
A lapozos meg már néha unom ,hogy kattingatok össze vissza :)
És ezért gondoltam,hogy jó lenne ide ez a 2 dolog.
Kb 1 éve irtam le hasonlóan ezt a dolgot, hogy ne kelljen 100 kommnetet végig olvasni ha az uj hozzászólót meg akarom nézni, azota sem történt semmi.
Jó ötlet pedig.
2. pont is jo, én is kiváncsi lennék nem csak arra hogy hányan válaszolnak, hanem hányan nézik meg a kérdésem, valami számláloval azt is meg lehetne oldani.
Értem.
Hát szerintem ahoz,hogy ez valóra váljon ahoz kapnia kell jópár levelet és mint az első válaszoló írta,egyszer csak megunná nem?
a számozást én is preferálnám.
meg esetleg, hogy egy adott választ hányan értékeltek azt is lehetne látni
Az első ötletedet pár hete én is megkérdeztem.
A 2. is jó lenne.
Engem pl. az is érdekelne, hogy éppen most hány online regisztrált és látogató van.
Abból lehetne tudni, hogy mikor vannak sokan és így talán hamarabb és több válasz érkezne egyes kérdésekre.
Nagyon jó lenne ha kicsit fejlesztenék ilyen szempontokból az oldalt.
Valahogy el kéne náluk érni ezt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!