Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Egyesek mért írják oda a...

Egyesek mért írják oda a válasz alá a nevüket?

Figyelt kérdés
Nekem ez tökre úgy tűnik, mintha azt akarnák sugallani, hogy az ő válaszuk különb, hiszen nekik "nevük is van". Az oldal nem véletlenül anoním...Vélemények?
2009. aug. 22. 23:45
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Mert nyomik! Egytől egyig. Egojuk akkorára duzzadt, mint egy bélbántalmakkal küszködő elefánt. Sztárolják magukat! ez olyan márka, nívó, színvonal cucc... hogy az én szavamra adhatsz béjbé, hiszen látod csupa szenzitív és hasznos dolgot írok, és ez mind én vagyok, pontozz fel!! és ha legközelebb látsz, akkor is!

---szamárfüles hulla---voltam

2009. aug. 22. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Ki akarnak tűnni a tömegből, talán még abban is bíznak,hogy valaki egyszer ír nekik,hogy már több hozzászólást olvastak és szimptaikus volt...

Anonim oldalon csak a menőzés a célja az aláírásnak. Elviekben itt nem az a lényeg,hogy adott ember személyisége milyen,nem azt kell nyomon követni a válaszok segítségével.Nem lényeg,hogy ki, mennyit tud vagy milyen jó fej.

Szerintem az aláírósok nagy része pont azért teszi,mert a normál életében valami nincs meg, amit itt keres...

2009. aug. 23. 00:24
 3/5 Salx Narval ***** válasza:
94%
Én például azért írom oda a válaszaim alá a jelem, mert más fórumokon hozzászoktam.Ahol beszélgetések folynak, ott jó ha tudjuk ki kinek ír.Amúgy mennyivel jobb azt írni, hogy az első vagyok, vagy 11-05 vagyok.SN.
2009. aug. 23. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért, hogy emlékezzenek rájuk. Sajnálatos módon én mindig csak a negatív emberekre emlékszem.
2010. márc. 26. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehetőség van mostantól az adatlapon beállítani, hogy látszódjon a neved vagy sem. Rá kell kattintani az adatmódosítás fülre és ott bejelölni a "Látszon a neved a kérdéseidnél és a válaszaidnál:" opciót! Ilyenkor a válaszaid és kérdéseid felett megjelenik az oldalon használt neved!
2010. jún. 27. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!